'CONVERSE NIGHTS' + AKS b + SKIP & DIE za/nl + KROONS nl

Dubstep is vandaag de dag zeer populair bij het jonge volkje, denk maar aan de diverse uitverkochte edities van Untitled! in TRIX. AKS, oftewel Addicted Kru Sound, is zonder twijfel één van de meest populaire Belgische bands in dat genre! Het was bovendien de band waar Selah Sue in het verleden vaak mee op het podium sprong. Wat ze trouwens nog eens over deed tijdens het Casa Blanca festival, ter vervanging van de recent uit de groep gestapte Lola (Laura Groeseneken). Hun single ‘Round & Round’ is niet weg te branden uit De Afrekening op StuBru en ze stonden al eerder op de affiche van Pukkelpop, Tomorrowland, Dour en Lowlands. Sinds eind mei ligt hun EP ‘Out Of Control’ in de winkel.

Skip & Die, dat klinkt wreed. Het is ook wreed. Dit Zuid-Afrikaans/Nederlands kwartet zet in op flinke bass muziek, dikke beats en Zuid-Afrikaanse rap. Brein achter Skip & Die zijn frontvrouw Cata.Pirata (ZA) en producent Jori Collignon (NL, bekend van onder andere C-Mon & Kypski en Nobody Beats The Drum), zij worden vergezeld door Gino Bombrini en Rene Kuhlmann. Tijdens hun tour door Zuid-Afrika, werkte Skip & Die samen met de opkomende en inspirerende Zuid-Afrikaanse muzikanten. Skip & Die bindt zich niet aan een genre, waardoor veel wereldwijde invloeden terug zijn te horen in hun sound.

'Converse Nights' is een avond geïnitieerd door CONVERSE. Elke bezoeker ontvangt een Converse goodiebag incl. de gelimiteerde Converse Nights versie van Mixtape 5.

Tijdschema:
- 19u30: deuren
- 20u00 - 20u30: Kroons
- 21u00 - 21u45: Skip&Die
- 22u05 - ... u... : AKS
- Closing party: DJ Howie Dunham
- Bandphoto expo: Joost Vandebrug

Voor dit concert zijn geen cultuurcheques toegelaten.

Dit concert wordt gespeeld in: Trix Club