STEP INTO MY OFFICE: [+]Marc Rebillet[+]
Kelder

STEP INTO MY OFFICE: Marc Rebillet

Een unieke inkijk in de wereld van Marc 'Loop Daddy' Rebillet: hij vertelt je persoonlijk alles over zijn workflow, software en waar hij zijn inspiratie haalt.

Marc 'Loop Daddy' Rebillet is een fenomeen. Online maakt hij al eventjes furore. Gewapend met een laptop, synths en een microfoon improviseert hij volledige songs uit het niets en inmiddels zitten wekelijks duizenden fans te wachten op een nieuw filmpje op zijn YouTube-kanaal. De verworven internetsensatie weet de meest grappige en creatieve nummers uit zijn mouw te schudden.

Op vrijdag 22 november staat de man op ons podium voor een concert. Eén dag eerder, op donderdag 21 november, geeft hij je een kijkje in zijn wereld tijdens deze Step Into My Office. Tijdens deze sessie zal Marc aan de hand van zijn tracks een unieke inkijk geven over zijn workflow, hardware, software, waar hij zijn inspiratie haalt en nog zó veel meer. Tickets voor deze sessie zijn zeer beperkt!

Step Into My Office is een reeks waarmee we in de wondere wereld van muzikanten, managers, producers, boekers en geluidskunstenaars stappen. Soms in de vorm van een workshop of masterclass, dan weer als vertelling. Step Into My Office: een unieke inkijk in de manier van werken van muzikanten en andere mensen uit de muziekbusiness.

PRAKTISCH
Wanneer?

Op 21 november 2019 om 20u in het Trix Café
Voor wie?
Iedereen.
Lesgever?
Marc Rebillet
Prijs?
€ 10

DEZE SESSIE IS VOLZET!