Sound Track laureaten: Hoffman, Shaka Shams & Jibran Chadouli

Tijdens de Antwerpse finale van Sound Track, het gloednieuwe podium- en kansenparcours voor artiesten, wonnen drie fantastische jonge muzikanten. Ze krijgen deze zomer alledrie een op maat gemaakt begeleidingstraject in Trix! 

 

Hoffman

HOFFMAN is het muzikale alter ego van Maurice Luijten. Met mysterieuze soundscapes die overgaan in donkere dansmuziek houdt hij het midden tussen filmmuziek en ambient. Zelf laat hij zich inspireren door artiesten als Jon Hopkins, Nils Frahm en Rival Consoles. Live geeft ie een extra dimensie met geprojecteerde beelden om het publiek compleet op te laten gaan in het gebeuren. 

Shaka Shams

De Antwerpse rapper en poëet Shaka Shams houdt zich al sinds zijn elfde bezig met alles dat te maken heeft met hiphop: van old/new tot subgenres als hip house, trap en boom-bap. 

Zijn EP Elements: Crystal Clear toont aan hoe veelzijdig de jonge rapper is. Inspiratie haalt ie zowel van de straat als van films en anime. 

Jibran Chadouli

Jibran Chadouli maakt fantastisch mooie slaapkamerpop die hij tijdens de finale van Sound Track - tevens de tweede keer dat ie ooit op een podium stond, de eerste keer was in de voorrondes - zo hard kon verbazen met zijn talent, dat ie prompt een gouden medaille kreeg. Wij luisteren heel de zomer naar Flowerboy!