#GEKELDERD

In #GEKELDERD nemen we je mee in het creatieproces van een van onze Artists in Residence.

KRANKk #GEKELDERD

Het is je vergeven als je denkt dat KRANKk uit Engeland komt. Met hun mix van grimey baslijnen, Burial-geïnspireerde sferen en future garage beats klinken ze alsof ze zijn gebrouwen in een Londense lock-off. Maar ze komen uit Antwerpen en geven een maffe twist aan 2-step. En er is meer! Live is KRANKk een kanonskogel: aanstekelijk spannend, dansbaar en supervirtuoos.

In samenwerking met CAN (Creative Accessibility Network) werkt KRANKk in Trix aan een ‘multi-sensory liveshow’. Een wat? Een show die op alle zintuigen werkt. Van reuk- tot smaakzin dus. Ze doen dit specifiek voor slechthorende en slechtziende mensen, maar werken daarnaast ook aan collaboraties met verschillende Belgische en Britse artiesten, waaronder Miss Angel, Martha Da'Ro en Dvtch Norris.

RARE AKUMA #GEKELDERD

Rare Akuma trapte begin dit jaar zijn residentie in Trix af met een knaller van een clubnacht: Hellraiser phase 2. Op dat moment schitterden zijn productiecredits al onder tracks van Zwangere Guy en $uicideboy$ en hadden zijn nummers al miljoenen streams.

Sindsdien palmt Akuma onze studio in en werkt hij aan nieuw album dirtytwominus, vol nieuwe ideeën, vrienden en potentiële features zoals Yung Mavu en Tsar B. Het bleek een perfecte periode voor wat studiosessies, want optreden zat er op dat moment al niet echt meer in. 

In #GEKELDERD kijken we hoe de residentie van Rare Akuma eruit ziet en wat zo'n residentie betekent voor een artiest.