ANTWERP MUSIC CITY VINYL

ANTWERP MUSIC CITY VINYL

"Antwerp’s Underground heart still beats, but it’s bleeding", zo lezen we op de benefietpagina voor de undergroundparel van Antwerpen: Antwerp Music City. Een locatie waar niet enkel gerepeteerd kan worden, maar waar ook talloze concerten plaatsvinden. Of plaatsvonden, want net als wij zijn zij ook al enkele maanden volledig gesloten. De vzw zit door de huidige Coronacrisis in problemen en kan helaas niet op overheidssteun rekenen. Daarom zijn er talloze benefietacties lopende en is er nu ook een speciale compilatie vinyl LP samengesteld door de heren van de Antwerpse band BEAR.

Op deze LP vind je veel niet eerder uitgebracht lekkers terug van Toxic Shock, FURIA / BARK, Works Of The Flesh, Abrahamic Liars, Psychonaut, Crayon Sun, Speedozer, Zyklome A, Hightrail, Your Highness en BEAR zelf.

Met deze LP haal je dus niet enkel een stukje Antwerpse underground in huis, je steunt meteen ook een zeer belangrijke speler in de lokale livescene. We kunnen het zelf niet beter verwoorden dan de leden van BEAR zelf: "This legendary venue has helped establish many bands in our scene and is a home for underground music, not only for locals, but also for international touring acts"

PRAKTISCH

  • De LP voorbestellen kan hier
  • Verwachte release: lente/zomer 2021
  • Oplage: 666 (black, centered splatter, full on splatter)
  • Absoluut 100% van de winst gaat rechtstreeks naar onze favoriete underground muzieklocatie!

  • De cover: