BE PART OF IT / WORD VRIJWILLIGER IN TRIX

BE PART OF IT / WORD VRIJWILLIGER IN TRIX

SCHRIJF JE HIER IN / BE PART OF IT

Leef je voor muziek? Heb je regelmatig enkele uurtjes vrij voor ons muzikaal huis en onze lieve bezoekers? Dan kom je als vrijwilliger in Trix helemaal tot je recht!

Je gaat het natuurlijk niet voor niks doen. In ruil voor al dat zweet kan je gratis naar onze concerten en organiseren we geregeld een leuk feest. Daarnaast zorgen we ook voor begeleiding in jouw eerste stappen in deze wonderlijke wereld.

"Elke persoon die hier werkt trekt je helemaal
mee in hun wereld en dat vind ik gewoon fantastisch.
Zeker omdat ze zo gepassioneerd zijn!"

- Vrijwilligster Loeka

Als vrijwilliger is je enthousiasme onmisbaar. Je hoeft geen ervaring te hebben. 
Er is zeker een functie die bij je past: 

/ Inkommedewerker
Je bent dé persoon die ons publiek als eerste ziet. Je scant hun ticket(s), heet ze welkom en wijst hen de weg.

/ Bonnenmedewerker
Kom je graag in contact met onze bezoekers en hou jij van een kleine rekensom? Dan ben jij de geknipte persoon om onze drankbonnetjes te verkopen.

/ Barmedewerker
Vlotte babbel en maakt mensen graag gelukkig met een drankje? Dan is de functie van barmedewerker iets voor jou. Je voorziet klanten van drank aan de toog en onderhoudt mee de bar. Kan je nog niet tappen? Geen probleem wij organiseren regelmatig een tapcursus waar je de kneepjes van het vak leert.

/ Keukenhulp
Heb je altijd al eens willen koken voor de grootste sterren (in wording)? En wil je dat komen doen in de Trix backstagekeuken? Dan ontvangt onze chef-kok jou met open armen!

/ Stagehand
Je helpt de bands bij het laden en lossen van materiaal en helpt de geluidstechnieker (o.a. met de soundcheck). Je zorgt er ook voor dat de change-overs tussen bands vlot verlopen.

/ Sfeerbeheer
Het aanspreekpunt tijdens evenementen, dat ben jij! Je staat altijd klaar voor onze bezoekers en bent voorzien van een scherp paar ogen. Bij vragen als "ik ben mijn gsm kwijt" of "ik voel me niet zo lekker" schiet jij met volle goesting in actie.

/ Promoteam
Geen concerten zonder publiek! Daarom verspreidt ons promoteam affiches en flyers op tal van plaatsen (concerten, jeugdhuizen, jongerencafés...) in Antwerpen en in de rest van Vlaanderen en Brussel. 


Heb jij toevallig nog andere ideëen die perfect passend zijn in een huis als Trix, laat het ons dan zeker weten! 

Zie jij je al helemaal aan de slag in Trix? Schrijf je dan snel in!

SCHRIJF JE HIER IN / BE PART OF IT

Tot snel!
Charlotte / vrijwilligerscoördinatie Trix

PS: heb je een vraag of wil je graag extra info? Stuur me gerust even een mailtje via charlotte@trixonline.be.

---

Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat. Iedereen is welkom en we streven er naar om een spiegel van de grootstedelijke realiteit te zijn in onze werking en dat op alle niveaus. 

Trix wordt gesubsidieerd door de Stad Antwerpen (jeugd) en de Vlaamse Gemeenschap (kunsten).