Celebration of Life Festival uitgesteld

Celebration of Life Festival uitgesteld

Het tweedaags festival wordt uitgesteld omwille van de verstrengde coronamaatregelen.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november zouden Fanklub en Trix samen het gloednieuwe festival CELEBRATION OF LIFE organiseren. Een tweedaags festival van radicale vrijheid, expressie en gelijkheid met zes verschillende feesten onder één dak. Een samenwerking met collectieven en concepten die dezelfde visie, passie en spirit voor het nachtleven delen.

Met diepe droefheid werden we echter genoodzaakt om het festival uit te stellen tot een latere datum, vanwege de zeer last-minute verstrengde COVID-maatregelen die de Belgische regering de afgelopen 24 uur heeft opgelegd.

We hebben de hele nacht gewerkt om een ​​oplossing te vinden om binnen deze regelgeving te werken, maar een festival op deze schaal op een veilige en plezierige manier laten plaatsvinden is simpelweg onmogelijk op zo'n korte tijd.

De mondmaskerplicht kunnen we op zulke specifieke events niet garanderen en werken met sneltesten is organisatorisch onmogelijk. Op twee dagen voor het event een testdorp bouwen en hiervoor geschikt medisch personeel vinden is niet haalbaar met een groot aantal bezoekers per dag. We zien om die reden geen enkele mogelijkheid om het festival te laten plaatsvinden.

We hopen bij iedereen op begrip en goodwill om samen 'Celebration of Life' in 2022 mogelijk te maken.

We nemen nu even de tijd om dit nieuws te laten bezinken en beloven om volgende week de nieuwe datums van het festival in 2022 bekend te maken. Tickets kunnen op dat ogenblik of omgezet of terugbetaald worden.