COVID SAFE TICKET EN/OF MONDMASKER BIJ EEN BEZOEK AAN TRIX?

COVID SAFE TICKET EN/OF MONDMASKER BIJ EEN BEZOEK AAN TRIX?

(laatste update: 26 november 2021)

! VANAF MAANDAG 29 NOVEMBER GELDT ER EEN VERBOD OP CONCERTEN EN EVENTS MET STAAND PUBLIEK IN TRIX EN DAT VOOR MINSTENS DRIE WEKEN. Dit door de nieuwe verstrengde Coronamaatregelen die de Belgische overheid doorgevoerd heeft.

Onderstaande info geldt dus opnieuw van zodra er opnieuw concerten en events plaats kunnen vinden in Trix (onder voorbehoud).

---

We volgen in Trix de nieuwe verstrengde COVID-maatregelen die de Belgische regering voor onze sector bekendmaakte en werken we dus met het systeem van 'Covid Safe Ticket Plus' (CST + mondmaskerplicht) voor al onze evenementen en concerten.

Daarnaast worden alle publieke ruimtes in Trix dagelijks voldoende gelucht, monitoren we continu de binnenluchtkwaliteit via CO2-meters en worden alle 'high touch' oppervlakten (o.a. deurklinken en lichtschakelaars) meermaals per dag ontsmet. Alles om ons publiek een zo veilig mogelijke beleving te blijven garanderen.

Maar wat betekent dat nu exact voor jouw geplande bezoek aan Trix? Een overzicht:

/ CONCERTEN EN EVENEMENTEN

-> COVID SAFE TICKET EN MONDMASKER VERPLICHT!

Je zal bij een bezoek aan een concert of evenement in Trix (Café, Bar, Club, Zaal of een combinatie ervan) ALTIJD een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit (elektronische identiteitskaart of rijbewijs) voor moeten kunnen leggen. Eens binnen in de concertzaal dien je tevens je mondmasker te allen tijde op te houden, enkel om te drinken mag je het uiteraard even naar beneden trekken.

Dit geldt vanaf 20 november 2021 voor iedereen vanaf 12 jaar en 2 maanden en dat al minstens tot en met 31 januari 2022. Hou er echter rekening mee dat ook voor evenementen die wat verder in de toekomst liggen een Trix-bezoek onder deze maatregelen zullen plaatsvinden. We volgen hier te allen tijde de dan geldende richtlijnen van de overheid en communiceren hier steeds tijdig over in een uitgebreide 'Plan Your Visit'-infomailing richting alle ticketkopers.

Meer info over het Covid Safe Ticket, hoe het te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid of via deze CovidSafe-paginaWij voorzien zelf geen testen voor bezoekers. Wil je je op voorhand laten testen om een Coronacertificaat te bekomen, dan vind je hier meer info over hoe en waar dat kan.

PLAN JE EEN TRIP NAAR TRIX VANUIT HET BUITENLAND?

Dan is het gelijkaardige INTERNATIONALE certificaat in de app of op papier met QR-code van je land van oorsprong ook geldig (met bewijs van volledige vaccinatie, een recente test of herstel). Dit geldt voor alle Europese landen en de landen die zich hebben aangesloten bij het EU-systeem voor digitale COVID-certificaten (o.a. de UK en Zwitserland). Vraag bij een test altijd expliciet naar een internationaal certificaat geldig voor een indoor event in België.

Enkele voorbeelden van internationale Corona apps waarin we dit internationale certificaat met QR-code kunnen checken:
- Nederland: CoronaCheck App
- DuitslandCovPass App
- FrankrijkTousAntiCovid App
- UKNHS COVID Pass App
- ...

Ook het Europese Coronacertificaat is geldig en daarvan kan de QR-code gescand worden aan het onthaal van Trix. Meer info over hoe je dit Europese Coronacertificaat kan bekomen vind je hier.

Kan je geen EU Digital Covid Certificaat bekomen? Dan moet je in de meeste gevallen in België getest worden om een certificaat te bekomen. 

/ TRIX CAFÉ

-> COVID SAFE TICKET EN MONDMASKER VERPLICHT!

In het Trix Café volgen we de Coronamaatregelen voor horeca. Ook hier zal je vanaf 20 november 2021 bij een bezoek dus ALTIJD een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit (elektronische identiteitskaart of rijbewijs) moeten kunnen voorleggen en je mondmasker opzetten indien je je verplaatst.

/ REPETITIES EN WORKSHOPS OF ANDER TRIX-BEZOEK

-> MONDMASKER VERPLICHT!

Kom je overdag of ’s avonds naar Trix om te repeteren, deel te nemen aan een workshop of één van onze diverse 'bewoners' te bezoeken? Hiervoor heb je geen Covid Safe Ticket (CST) nodig, maar dien je wel steeds een mondmasker te dragen indien je je verplaatst in het gebouw.

/ VRAGEN?

Heb je nog extra vragen over je geplande bezoek aan Trix? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

TOT SNEL IN TRIX!