De naald

De naald

Je hebt je Release Radar, Discover Weekly en alle aanraders van vrienden al twintig keer uitgeluisterd? Geen nood! Team Trix haalt elke maandag het beste van onder de pickupnaald en levert je zo een verse lading muziek in de vorm van een puike playlist op Spotify!

1. Corrupted
Onze Artist in Residence Corrupted is een experimenteertalent met elektronica, hiphop en soul. Zijn singles zoals ‘Berg der Miserie’ met Luie Louis & Mitxelena maken van hem een opkomend Belgisch talent. In Trix doet Corrupted inspiratie op en werkt hij aan nieuw materiaal. Zijn playlist barst van experimentele grooves en de ideale lentetracks.

Beluister de playlist

2. De fakkel
Als een lopend vuurtje baant de fakkel zich een weg doorheen de Belgische muziekscene. Alle gecoverde meesterwerkjes vind je hier in hun originele versie!

Beluister de playlist

3. Equal Idiots
Al sinds 2012 belagen de twee dorpsgekken van Hoogstraten City uw trommelvliezen met snoeiharde garagepunk. En dat hebben we ook in Trix geweten sinds Equal Idiots deel uitmaakt van onze Artists in Residence. Hun playlist barst van het betere gitaargeweld, al hebben de jongens daarnaast ook een kleine hartje.

Beluister de playlist

4. De klik
De 35 artiesten op de 35 concertfoto's uit de klik, verzameld in een handige playlist! Zo luister je niet alleen tijdens onze muzikale wandeling naar je favoriete Belgische artiesten. Voor de volledige ervaring: koop een print uit de webshop, steun de sector én doe de wandeling zelfs thuis!

Beluister de playlist

5. KRANKk
Te midden van een u wel bekend pandemietje releaste KRANKk hun debuutalbum Dark. Een - hoe kan het ook anders - donker staaltje future garage beats en grime. Voor De naald blijft het drietal in die sfeer. Een ideale kennismaking met de band dus!

Beluister de playlist

6. Carlo Andriani
Je bent Carlo misschien al tegengekomen tussen de plaatjes op een afterparty in het Antwerpse of in zijn platenwinkel Tune Up Records. Speciaal voor De naald koos Carlo een resem parels uit. Can, Goat, Tricky, Ween: all killer, no filler! 

Beluister de playlist

7. Collective Conscience
Schoon volk in de platenkeuze van Collective Conscience. Want bovenop enkele scenegenoten zijn ook Thom Yorke, Kanye West en FlyLo van de partij! Jouw zinderende portie tracks voor deze maandagnamiddag, en een ideale inkijk in de inspiratiebronnen van het drietal.

Beluister de playlist