De Trix tips van Equal Idiots

De Trix tips van Equal Idiots

Equal Idiots voorstellen is net zo onnodig als overbodig. In 2015 waren ze nog publiekswinnaar van 'De Zes' en vorig jaar speelden ze in een volle club. De vettige gitaarpunk van Equal Idiots kan ons alleszins wel smaken. En die liefde blijkt wederzijds. Het duo ging door onze programmatie en gaf hun ultieme #TrixTips. 

DO.27.SEPT.2018 - TINY MOVING PARTS

Equal Idiots: "O ja, wij houden ook wel wat van poppunk- emomuziek, maar een band zoals Tiny Moving Parts moeten we dringend eens live zien. Die gitaarriffs zijn supercool en catchy (het nummer Always Focused is een pareltje). Ook geinige videoclips."

Lees meer

DI.09.OKT.2018 - THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE

Equal Idiots: "Nog zo’n band die we al superlang willen zien! Moet er eigenlijk nog iets gezegd worden? Anthon Newcombe is ondertussen zowat een cultlegende en brengt samen met de zijne psychedelische rock van de bovenste plank. Zeker de docu Dig! checken voor je komt!"

Lees meer

VR.02.NOV.2018 - FILTER
MET O.A. STEPHEN MALKMUS & THE JICKS

+ ROLLING BLACKOUTS COASTAL FEVER + UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA + MORE

Equal Idiots: "Ziet er nu al een absurde line-up uit. In Trix komen blijkbaar veel bands die we eens live willen zien (zoals Rolling Blackouts Coastal Fever) of er al lang op wachten om iemand live te kunnen zien zoals Stephen Malkmus. Wij zijn fan van Pavement."

Lees meer

DO.15.NOV.2018 - SONS

Equal Idiots: "Als je frisse, stoere (en knappe) garagerockers aan het werk wil zien waarbij het fuzzpedaal voldoende of vaak wordt ingetrapt, moet je naar SONS gaan kijken. Pintjes drinken is dan verplicht."

Lees meer

DI.27.NOV.2018 - THE SOFT MOON

Equal Idiots: "Deze festivalzomer live een glimp van opgevangen en klonk zo vet, hard en donker dat we eens een hele show willen zien in een donkere maar gezellige venue zoals Trix."

Lees meer