DE TRIX-TIPS VAN FENNE KUPPENS (WHISPERING SONS)

DE TRIX-TIPS VAN FENNE KUPPENS (WHISPERING SONS)

Met haar label sentimental organiseert Fenne Kuppens op 20 maart een avond met enkele paradepaardjes van het label. Daarnaast kent ze Trix uiteraard ook vanop het podium, als aanvoerder van post-punkband Whispering Sons. Naar welke collega-artiesten kijkt Fenne uit?

/ Stonefield - zondag 15 maart - Trix Bar

"Ik heb ooit de laatste twee minuten van hun show gezien en toen heel veel spijt gehad dat ik er niet eerder was. Herkansing in Trix." 

Info/tickets

/ sentimental on tour: El Yunque + Fornet + Ohio Mark - vrijdag 20 maart - Trix Bar

"De liveshows van El Yunque zijn altijd een verrassing, maar nooit een teleurstelling. Het tegendraadse Fornet stelt hun nieuwe tegendraadse plaat voor. En shoegazers Ohio Mark zijn een goed bewaard geheim. Dat allemaal op één avond, stel je voor ..."

Info/tickets

/ Danny Blue and the Old Socks - zaterdag 25 april - Trix Bar

"Met hun nieuwe EP 'Boys' hebben ze me helemaal mee. Het gaat alle kanten uit, maar het plaatje klopt op elk moment. Ik heb me ook laten vertellen dat het live sterk is. Heel benieuwd naar."

Info/tickets

/ Charlotte Adigéry - 2 mei - Trix Club

"Voor mij nog steeds het grootste talent van België. Prachtige persoonlijkheid op het podium en een genot om naar te kijken. Nooit genoeg Charlotte!"

Info/tickets

/ Bambara - 20 mei - Trix Bar

"Heerlijk poëtisch en verpletterend trio. Hun vierde plaat ‘Stray’ bevestigt dat. Helaas heb ik ze nog nooit live kunnen zien, dus het wordt dringend tijd!"

Info/tickets