DE TRIX-TIPS VAN GLINTS

DE TRIX-TIPS VAN GLINTS

Jan Maarschalk Lemmens is met Glints Artist in Residence in Trix. Hier in de Kelder werkt hij samen met Faisal en andere schoon geverderd volk aan nieuw werk. Op onze vraag ging hij door ons programma en geeft zijn voorjaarstips:

Hellraiser Phase II - za 15 februari - Trix Club

"Rare Akuma is een van de meest interessante Belgische hiphop artiesten van het moment. Hij brengt zijn hele crew mee dus dat betekent hard gaan. Wordt ongetwijfeld een show waarover je binnen een paar jaar gaat willen kunnen zeggen dat je erbij was."
INFO / TICKETS

IAMDDB - maandag 9 maart - Trix Zaal

"Met constante releases werkt de Britse Diana De Brito zich al enkele jaren een weg naar de top van de Brit-Hop piramide. Soms soulful, soms belachelijk hard, altijd de moeite! "
INFO / TICKETS

Princess Nokia - dinsdag 17 maart - Trix Zaal

"Ook Princess Nokia werkt al lang aan de weg. De Puerto Ricaans-Amerikaanse hiphop-artieste begon op haar 16e te schrijven en brak jaren later bij het grotere publiek door met haar ‘1992’ mixtape (2016). Ze is een feministisch LGBTQ icoon en kan meedingen naar de kroon van de New York rap. "
INFO / TICKETS

Rex Orange County - zondag 22 maart - Trix Zaal

"Omdat het niet altijd hiphop hoeft te zijn: neo-soul van Britse bodem. De multi-instrumentalist speelde enkele shows in Frank Ocean’s liveband, doet mee op 3 tracks van Tyler’s Flower Boy album en heeft als 21 jarige al 3 albums op zijn naam staan. Tijd om eens te gaan kijken dus. "
INFO