De Trix tips van Ivy Falls

De Trix tips van Ivy Falls

Ivy Falls staat op 18 oktober met haar pastelroze pop en zachte electronica op ons podium. Maar ze zal er ook een paar keer vóór staan. Ze ging door onze najaarsprogrammatie en gaf haar ultieme #TrixTips. 

ZA.29.SEPT.2018 - MITSKI + EERA

Fien: "Mitski's Your Best American Girl is eentje dat niet aan mij voorbij ging, omdat het, toen het uitkwam echt anders klonk dan wat uitkwam. Maar eerlijk gezegd ben ik vooral fan van Eera
Eén van haar videoclips werd door Katia Ganfield gemaakt, die ook mijn eerste clip maakte en zo ontdekte ik haar. Drive with Fear en White Water zijn mijn favorieten.
"

Lees meer

VR.02.NOV.2018 - FILTER
MET O.A. TREVOR POWERS

+ STEPHEN MALKMUS & THE JICKS + UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA + MORE

Fien: "Het nieuwe festival van Trix, 'filter' durft het aan om niet per se de meest gekende / populaire artiesten te programmeren, wat ik alleen maar kan toejuichen. Over Trevor Powers ben ik het meest nieuwsgierig, nadat hij stopte met Youth Lagoon."

Lees meer

DO.22.NOV.2018 - JUNGLE

Fien: "Ik heb Jungle jammer genoeg nog nooit live gezien, maar ik hoor niets dan lof over hun live-set."

Lees meer

DO.22.NOV.2018 - FACES ON TV

Fien: "Faces On TV's nieuwe plaat kwam ook uit op Unday Records, het label waar wij ook op zitten. De liveset is heel sterk en de nieuwe plaat klinkt heel goed. 'Same Thing' is mijn favoriet nummer."

Lees meer

MA.03.DEC.2018 - NILS FRAHM

Fien: "Helaas uitverkocht maar een gegarandeerd indrukwekkende show: Nils Frahm. "

Lees meer