De Trix tips van Jaguar Jaguar

De Trix tips van Jaguar Jaguar

Nieuw samengesteld gezin Jaguar Jaguar telt leden uit Lohaus, Soldier’s Heart en Faces on TV. Sinds dit seizoen zijn ze onze nieuwe Artist in Residence, en dat mogen ze meteen komen bewijzen op filter, waar ze samen met Unknown Mortal Orchestra en Stephen Malkmus & The Jicks spelen. Intussen gingen ze door onze najaarsprogrammatie en gaven ze hun ultieme tips. 

VR.02.NOV.2018 - filter met o.a. Unknown Mortal Orchestra

+ Stephen Malkmus & The Jicks + Kakkmaddafakka + Andy Shauf + Rolling Blackouts Coastal Fever & meer

Jaguar Jaguar: "Onze allereerste show zal op filter Festival zijn. We staan daar tussen heel leuke internationale acts zoals Trevor Powers, Andy Shauf én Unkown Mortal Orchestra. Die laatste, daar kijken we toch het meeste naar uit. Ze hebben heerlijke songs en retro sounds."

Lees meer

 

DO.22.NOV.2018 - JUNGLE

Jaguar Jaguar: "Helaas zijn we niet opgegroeid met de funk, soul –en disco muziek van eind jaren 70, begin jaren 80. Maar dankzij Jungle kunnen we deze toch een beetje herleven. Eindelijk nog eens een band die het richt op de dansbenen en catchy oorwumpjes kan schrijven. Een paar jaar geleden zijn we met de volledige band in Trix komen zien naar hun optreden met het eerste album en hebben ons rot geamuseerd."

Lees meer

 

MA.26.NOV.2018 - DUCKWRTH

Jaguar Jaguar: "Een unieke mix tussen Kaytranada, trap beats, een vleugje Tyler The Creator en Anderson Paak. Alles waar wij fan van zijn. Duckwrth is the next big thing. Hij pikte zijn artiestennaam zeer zorgvuldig uit en nam de achternaam van Kendrick Lamar over, waarmee hij onmiddellijk bij ons opviel."

Lees meer

 

VR.30.NOV.2018 - ANGÈLE

Jaguar Jaguar: "Telkens als Angèle op de radio passeert, is dat altijd een aangename verrassing. Het zijn frisse, spontane, speelse popsongs met toch een zeker volwassenheid over zich. Ook in haar clips, zet ze een sterke eigen wereld neer.  Daarbovenop is ze de mooiste Belgische verschijning sinds Dana Winner."

Lees meer

 

ZO.20.JAN.2019 - ANNA CALVI

Jaguar Jaguar: "Een vrouw die het publiek rond haar vinger draait met een prachtige stem én imponerend gitaarspel. Wat is er sexyer dan dat? Haar debuutalbum is donker, helder, luid, stil, fijn, brutaal,… Heerlijk om dat album op een maandagochtend luid door de speakers te jagen en je week te beginnen. Weg met de kater!"

Lees meer