DE TRIX TIPS VAN KORNEEL DE CLERCQ (RADIO 1)

DE TRIX TIPS VAN KORNEEL DE CLERCQ (RADIO 1)

Korneel De Clercq is een radiopresentator bij Radio 1. Je hoort hem het vaakst in 'Wonderland', een uitdagend muziekprogramma waarin je elke weekavond de nieuwste muziek hoort. Op onze vraag ging hij door ons programma en geeft zijn voorjaarstips:

We are open 2020, Belgisch Showcase Festival - Do 6, vr 7 en za 8 februari - Trix

"Romeo Elvis op het kleine podium in de bar van Trix, met een groep van 30 flippende hiphopheads, is een van de vele mooie herinneringen aan dit fijne Belgische showcasefestival. Elk jaar weer een mooie balans tussen pure ontdekking en net bekend genoeg, tussen Vlaams en Waals en tussen goed en zéér goed. Check dit jaar: Glauque, Robbing Millions, Martha Da'ro en Arabnormal."
INFO / TICKETS

High hi - vrijdag 3 april - Trix Bar

"Enkele jaren geleden zaten ze zowel in de Nieuwe Lichting als in de finale van Humo's rockrally. Ondertussen hebben ze flink aan hun sound geschaafd en geschuurd en zijn ze klaar om de beloftes waar te maken. Met drie bandleden weten ze een indrukwekkend livesound neer te zetten. Verwachtingen alom voor deze jonge band."
INFO / TICKETS

Mintzkov - zondag 5 april - Trix Club

"Twintig jaar na hun overwinning op Humo's rock rally zijn ze eindelijk terug. Ik ben heel benieuwd naar hun nieuwe sound, naar hun nieuwe songs en naar hoe het nu met Luna gaat."
INFO / TICKETS

Charlotte Adigery - zaterdag 2 mei - Trix Club

"Ik ben fan van het eerste uur, maar de broers Dewaele (Soulwax/2manydj's) waren me voor. Al jaren bereidt Charlotte zich, in hun Deewee-studio in Gent, voor op werelddominantie. Buig, kniel, sta weer recht en herhaal: je danst je knietjes sowieso kapot op de beats van deze queen."
INFO / TICKETS

Destroyer - zondag 3 mei - Trix Club

"Deze band rond Dan Bejar zou live alle verwachtingen inlossen, die worden opgebouwd bij het luisteren naar hun nieuwe nummers. Qua sound evolueerden ze van yachtrock naar schokkerige synthesizerrock.  Crimson Tide heeft zich alvast al maanden in de Wonderland-playlist genesteld. Ik verwacht dat het publiek zich even springerig zal gedragen als de krullen van de frontman."
INFO / TICKETS