De Trix tips van Newmoon

De Trix tips van Newmoon

Onze huidige artist in residence Newmoon haalt invloeden uit jaren '90 indierock, electronica, drone metal à la Sunn O))) en jaren '80 shoegazebands als Ride, Slowdive, The Jesus & Mary Chain en My Bloody Valentine. Lees hieronder de #TrixTips van zanger/gitarist Bert Cannaerts.

 1. WO.13.JUN.2018 - WAVVES

  Eén van de weinige garage/lo-fi bands die er toch in slagen om pop en melodie niet uit het oog te verliezen. Voor fans van brakke tattoo’s en distortion.

  Meer info

 2. MA.24.SEP.2018 - CITIZEN (+ THE STORY SO FAR + ALL GET OUT)

  Citizen nam ons mee op tour in 2016 en bracht vorig jaar een album uit dat iedere Brand New-fan (met een gerust geweten) zou moeten luisteren. Voor fans van emo en Maison Margiella.

  Meer info

 3. DI.09.OKT.2018 - THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE


  The Brian Jonestown Massacre balanceert al 25 jaar op de grens tussen geniaal en gestoord (“You fucking broke my sitar, motherfucker”). Voor fans van The Dandy Warhols en drugs.   

  Meer info

   
 4. DO.25.OKT.2018 - FLATBUSH ZOMBIES


  Hiphop is een grote constante in de Newmoon tourbus. Flatbush Zombies heeft echt een heel coole underground vibe. Voor fans van dope bars en flow.

  Meer info

   
 5. ZA.01.DEC.2018 - MC50


  Kick Out The Jams is min of meer essentieel voor iedereen die iéts met punk en/of gitaarmuziek heeft. Voor fans van blanke afro’s en stratocasters.

  Meer info