DE TRIX-TIPS VAN STAF DE VOS (FATKAT RECORDS)

DE TRIX-TIPS VAN STAF DE VOS (FATKAT RECORDS)

(fotocredit: Joris Bulckens)

Staf De Vos is de uitbater van Fatkat Records, één van onze favoriete Antwerpse platenzaken. Hij ging door ons voorjaarsprogramma en duidt zijn favorieten aan. Waar kijkt hij de komende maanden zoal naar uit?

/ Monster Magnet - woensdag 12 februari - Trix Zaal

"In de jaren negentig vond ik ze eerlijk gezegd 'boring hippies', maar wat later was ik wél helemaal mee met hun uitgesponnen psychedelische freakouts. Powertrip uit 1998 was hun echte commerciële doorbraak en net die plaat komen ze in Trix opnieuw spelen."
INFO / TICKETS

/ Napalm Death + Eyehategod + Misery Index + Rotten Sound + Bat - zondag 16 februari - Trix Zaal

"Een avondvullend programma Grindcore en Sludge van de bovenste plank! Eyehategod zag ik voor het eerst op Desertfest waar ze volledig uit de toon vielen. Ze brachten hun sludgedoom echter zo enthousiast dat ik tijdens hun optreden evolueerde van 'mij behoorlijk onbekend' naar 'quasi fan'!"
INFO / TICKETS

'Heavy Psych Fest' met o.a. Lords Of Altamont - vrijdag 6 maart - Trix Club

"De rest van het programma is mij minder bekend, maar The Lords Of Altamont zijn meesters in het genre Fuzztones/Cramps. Professioneel gebrachte fuzz-garage-pop door een energieke band. Voldoende reden om dit Fest te bezoeken."

Staan verder op de affiche: MONDO GENERATOR, BLACK RAINBOWS, DUEL, GIÖBIA en DEAD WITCHES.  INFO / TICKETS

Millionaire - zondag 29 maart - Trix Zaal

"De nieuwe plaat hebben we nog niet gehoord natuurlijk, maar de vorige was zo goed dat er weer geen enkele reden is om te twijfelen aan de kwaliteiten van wat ze deze avond brengen. Ik ben alvast nieuwsgierig...."
INFO / TICKETS

/ Dope Lemon - zondag 31 mei - Trix Zaal

"Angus Stone zonder zus Julia. Zonder haar maakt hij zwoele, zweverige indiepop. Sterke songs die we de zomer van 2019 veel beluisterden in de Fatkat. Het optreden in de AB een paar maanden geleden was heel goed, dus dat belooft..."
INFO / TICKETS