De Trix tips van The Girl Who Cried Wolf

De Trix tips van The Girl Who Cried Wolf

The Girl Who Cried Wolf maakt duistere, melancholische muziek à la Portishead meets Chelsea Wolfe. Meestal zijn ze te vinden in onze repetitiekoten, maar dit najaar kan je drummer Michael-John ook tussen het publiek vinden. Hij ging door onze programmatie en gaf zijn ultieme #TrixTips. 

DI.25.SEP.2018 - DEAFHEAVEN

Michael John: "Een live-show van Deafheaven meemaken is enorm intens. We zagen ze al eens aan het werk op Pukkelpop en waren omvergeblazen na ‘Sunbather’. Zeker voor herhaling vatbaar."

Lees meer

WO.26.SEP.2018 - SON LUX

Michael-John: "Son Lux heeft met een derde full album ‘Brighter Wounds’ nog maar eens bewezen hoe sterk en origineel ze uit de hoek kunnen komen. Zeer benieuwd om de nieuwe nummers live te zien."

Lees meer

DI.09.OKT.2018 - THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE
 

Michael-John: "Een band met een enorm palmares, die na +20 jaar ook nog eens uitkomt met 2 albums, niet te missen."

Lees meer

VR.02.NOV.2018 - filter
met o.a. Unknown Mortal Orchestra & meer


Michael-John: "Trix blijft met coole initiatieven op de proppen komen om nationaal en internationaal alternatief talent een podium aan te bieden. Momenteel springen Unknown Mortal Orchestra en Andy Shauf eruit voor ons, maar er zijn nog heel wat acts TBC."

Lees meer

ZA.17.NOV.2018 - WHITE DENIM

Michael-John: "Een band die nooit verveelt. Ze vinden zich op elk album opnieuw uit, maar blijven altijd even vreemd en virtuoos."

Lees meer