Doe je ontdekking van het jaar in HiFive!

Doe je ontdekking van het jaar in HiFive!

Ken je HiFive? Hier ontdek je voor slechts €5 (of nóg goedkoper als je met vrienden komt) de artiesten van morgen ⭐️ Er staan nog heel wat mooierds op de planning. Maak kennis en koop je kaartje(s)!

22.03 / EUT

EUT is een indiepopband uit Amsterdam. De vijf leden brengen elk hun eigen smaak in het songwritingproces en hierdoor hoor je invloeden uit de jaren 90, van Blur tot The Cardigans, maar ook tijdgenoten zoals St. Vincent.

koop tickets

13.04 / Nonchelange

NONCHELANGE is een Nederlandse producer, rapper en zanger. Hij deelt in zijn indie/pop/rap zijn soms absurdistische, soms narcistische maar vaak luchtige kijk op de vaak harde realiteit van het leven.

koop tickets

19.04 / Softcult

Zussenduo Phoenix en Mercedes vormen samen Softcult. Een shoegaze, indie scuzz project met sociaal uitgesproken teksten. Softcult houdt geen blad voor de mond en brengen inclusieve, feministische nummers geïnspireerd door hun Riot Grrrl helden.

koop tickets

04.05 / O.

Al improviserend blies en sloeg dit duo zich een weg richting Londense cultstatus. In hun zoektocht naar de limieten van hun instrument — bij Joe een sax, bij Tash een drum — lagen er plots veel te veel gitaarpedalen, amps en andere gear in hun studio in Peckham. black midi voelde 'm heel hard, en liet hen openen op een van hun tours.

koop tickets

18.05 / The Grogans

Hun muziek gaat alle kanten uit met een voornamelijke focus op spacey Surf/Rock en hier en daar invloeden van blues, grunge/punk en zelfs reggae aspecten. De band stond als support bij bekende namen zoals Northeast Party House, Dear Seattle, Drunk Mums, The Chats en Polish Club.

koop tickets

25.05 / Flasher

Een duo doorsijpelt in rijkelijke new-wave en post-punk chaos. Voor hun nieuwe plaat 'Love Is Yours' trekken ze alles open. De sfeer en melodieën leunen op dit nieuwe album meer richting pop.

koop tickets

ALLE HIFIVE CONCERTEN