Een concert onder de kerstboom?
 
ma.05.dec.2016

Een concert onder de kerstboom?

Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Met een concertcheque van Trix doe je een fantastische avond vol live-muziek cadeau. Wie deze cheque krijgt, kan zelf zijn favoriete concerten uitkiezen uit ons enorme aanbod. Hou je van indie of metal? Of eerder van hiphop of drum'n'bass? Ga je graag uit je dak tijdens een zaalshow van een internationaal gevestigde naam of verkies je een intiem concert van de next big thing? Met deze cheque maak je zelf de keuze. 

Bestellen:
Een ticket bestellen is heel eenvoudig. Surf naar de bestelpagina en kies de waarde van je bon. Volg de betaalinstructies en je ontvangt de bon automatisch in je mailbox. Er worden geen extra transactiekosten aangerekend!

Verzilveren:
Om een concertcheque te gebruiken, bestel je gewoon tickets via onze website. Bij de betaalinstructies voorzien we de mogelijkheid om te betalen via de code op de cheque. Heb je nog geld over? Dan kan je dit bedrag gebruiken bij een volgende bestelling. Is je bestelling iets duurder? Dan kan je probleemloos het bedrag bijpassen. De cheque blijft een jaar geldig.

Foto's Trix