EXPO HET LINTFABRIEK IN TRIX

EXPO HET LINTFABRIEK IN TRIX

Eind mei vond het jaarlijkse Antwerp Art Weekend plaats. In dat kader kon je in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen de expo 'This Place Could Be Your Life - LINTFABRIEK ARCHIEVEN 1982-2007' bezoeken. Als een verlengde van het boek over het jeugdhuis dat tijdens hetzelfde weekend gepresenteerd werd.

Een groot deel van deze expo is nu te bezichtigen in Trix! Met affiches, indrukken, foto's, de concertlijst, getuigenissen, etc. ... en de mogelijkheid om je in preorder bestelde boek op te komen pikken. Of nog een exemplaar aan te kopen aan €45,95.

Het Lintfabriek was als jeugdhuis lang een vrijhaven van alternatieve jongerencultuur in de rand van Antwerpen (Kontich). Als een internationaal kruispunt voor alternatieve muziek en een broeihaard van talent is het jeugdhuis bijna 15 jaar na de sluiting nog lang niet vergeten. Werp tijdens de expo of in het boek één blik op de indrukwekkende concertlijst en je weet waarom.

Meer info over het boek vind je hier: lintfabriek.com
 

---

Dit project wordt gedragen door een enthousiast team vrijwilligers, gesteund door de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Het Bos en Trix.