FEMALE* PRODUCER CAMP IN DE HERFSTVAKANTIE

FEMALE* PRODUCER CAMP IN DE HERFSTVAKANTIE

SCHRIJF JE IN

Champion Sound organiseert jaarlijks de Champion Sound Beat Battle, een wedstrijd waarbij 16 Belgische producers het tegen elkaar opnemen door een reeks Belgische nummers op een herkenbare manier te bewerken tot nieuwe creaties.

De organisatie slaagde er de afgelopen zes jaar in om heel wat Belgische beatmakers en producers aan te trekken. De afgelopen editie gaven 150 deelnemers zich op voor de preselectieronde.

Champion Sound en Trix vinden het belangrijk om met hun events een zo divers mogelijke groep deelnemers te kunnen bereiken. We komen jaarlijks telkens helaas tot dezelfde conclusie: weinig of geen female* producers die zich inschrijven voor de preselectieronde. We gaan daarom op zoek naar manieren om de drempel te verlagen en te ontdekken hoe we een meer inclusief publiek kunnen engageren.

Champion Sound en Trix slaan de handen in elkaar met Ableton om een laagdrempelige workshopreeks te organiseren, gegeven door o.a. producers Polar Youth en Amos.

*We gebruiken een inclusieve definitie van het woord female en verwelkomen graag trans-, genderqueer, intersex en non-binary personen.

PRAKTISCH

WANNEER?
In de herfstvakantie.

Ben je tussen 13 en 18 jaar? Dan gaan je lessen door op maandag 28 oktober en dinsdag 29 oktober, telkens van 14u tot 17u. 

Ben je 18+? Dan gaan je lessen door op
maandag 28 oktober en dinsdag 29 oktober, telkens van 19u tot 22u 
OF 
woensdag 30 oktober en donderdag 31 oktober, telkens van 19u tot 22u = VOLZET

Op vrijdag 1 november stel je vervolgens voor publiek alles wat je geleerd hebt voor in het Trix Café tussen 20u en 22u. Je wordt verwacht heel de dag vanaf 16u aanwezig te zijn.

LESGEVERS?
Polar Youth en Amos.

PRIJS?
€12

SCHRIJF JE IN

------------------------------------------------------------------------

// Artwork door Juliane Noll

// Ableton Live en Ableton Push worden zowel in de (Home) Studio als live op het podium gebruikt door tal van Musici, Bands, Producers en DJs. Ableton introduceert een totaal nieuwe kijk op het maken van muziek die sommige revolutionair noemen. Op dit moment zijn er miljoenen Ableton gebruikers over de hele wereld zowel beginners als super professionals, en dat aantal stijgt nog iedere dag.

Probeer Ableton Live 10 SUITE (alle functies!) geheel gratis voor 30 dagen.