Handlangers op Love at first Sight

Handlangers op Love at first Sight

Love at first Sight is terug, en de 4 geselecteerde projecten uit HANDLANGERS doen ook mee!

De zesde editie van het festival van (nieuwe) makers vindt plaats van 16 t/m 25 september 2021 op verschillende plekken in hartje Antwerpen. Maak kennis met deze nieuwe generatie theatermakers en laat ze je hart beroeren!

Het volledige programma wordt bekend gemaakt op 17 augustus en tickets zijn te koop vanaf 20 augustus. Lees nu alvast meer over de geselecteerde projecten uit HANDLANGERS via dehandlangers.be.

Over LAFS#6: "Het wordt geen ‘best of’, maar een reeks projecten die ons hart sneller doen slaan. Een mix van premières en bestaand werk dat speelkansen en een publiek verdient. Meer dan twintig te ontdekken voorstellingen van evenveel makers. Theater in al zijn vormen. Klein en intiem. Spannend, poëtisch en confronterend. Een bom verbeelding in Antwerpen, gespreid over de laatste twee weekends van september. Elke dag vallen verschillende projecten te combineren.

LAFS#6 is ook een unieke samenwerking van een tiental Antwerpse culturele partners die in elkaars huizen jong theaterwerk programmeren. Deze Antwerpse cultuurhuizen willen daarmee een platform bieden aan de nieuwste generatie theatermakers die het ontdekken meer dan waard zijn. Zeker nu hun afstudeerprojecten in moeilijke omstandigheden tot stand zijn gekomen en ze nauwelijks toonkansen gekregen hebben. En die verdienen ze: we hebben het over een zeer sterke generatie jonge artiesten, die samen voor een verrassende en heterogene podiumcultuur zorgen, uniek in Europa. Met deze zesde editie, hopen we dat (opnieuw) ten overvloede te bewijzen. Uiteraard helemaal coronaproof."

LAFS#6 wordt met liefde samengesteld door een tijdelijke alliantie van deze Antwerpse culturele partners: De Studio, Kultuurfaktorij Monty, d e t h e a t e r m a k e r, Rataplan, Troubleyn, Zuidpool, hetpaleis, Kavka, wp Zimmer, deSingel, Trix en Toneelhuis.

Nieuw voor de komende editie is een samenwerking met Het Theaterfestival voor jong werk, actief mee opgenomen in het LAFS programma en communicatie, in de hoop publieken uit te wisselen.