HEB JE EEN COVID SAFE TICKET NODIG BIJ EEN BEZOEK AAN TRIX?

HEB JE EEN COVID SAFE TICKET NODIG BIJ EEN BEZOEK AAN TRIX?

(laatste update: 22/09/2021)

COVID SAFE TICKET

Vanaf 1 september vallen alle maatregelen weg bij een bezoek aan een evenement in Trix (Café, Bar, Club of Zaal). Of je hiervoor al dan niet een COVID Safe Ticket nodig hebt, hangt af van de locatie:

/ Trix Café of Bar: ZONDER COVID SAFE TICKET

Voor alle evenementen die in het Trix Café en de Trix Bar plaatsvinden is er geen COVID Safe Ticket (CST) nodig, omdat de capaciteit van die locaties onder de 200 personen valt en alle maatregelen daar zonder meer wegvallen.

/ Trix Club of Zaal: MET COVID SAFE TICKET

Omwille van de hogere capaciteit van die zalen zal je daar wel een geldig COVID Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit (elektronische identiteitskaart of rijbewijs) moeten kunnen voorleggen om toegang tot de zaal te verkrijgen. Dit geldt alvast voor alle evenementen tijdens de maanden september en oktober. Voor de evenementen die vanaf 1 november plaatsvinden, is voorlopig nog geen wettelijk kader. Hou er echter rekening mee dat je ook dan nog een COVID Safe Ticket nodig kan hebben.

WAAROM / MEER INFO

We volgen hiermee de recente beslissingen die doorgevoerd zijn door de Belgische overheid en blijven onze werking steeds aanpassen aan nieuwe maatregelen (hopelijk verdere versoepelingen). Om die reden spelen we ook steeds kort op de bal en bezorgen we alle ticketkopers van een evenement waarvoor een COVID Safe Ticket (CST) vereist is voor het geplande bezoek aan Trix tijdig een uitgebreide mail met informatie omtrent deze maatregelen en de invloed hiervan op de tickets.

Wij voorzien zelf geen testen voor bezoekers. Wil je je op voorhand laten testen, dan vind je hier meer info over hoe en waar dat kan.

Meer info over het COVID Safe Ticket, hoe het te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid of via deze CovidSafe-pagina.

Plan je een trip naar Trix vanuit het buitenland, dan zijn het gelijkaardige certificaat (met QR-code!) van je land van oorsprong of het Europese Coronacertificaat ook geldig. Meer info vind je hier.

REPETITIES, WORKSHOPS OF ANDER TRIX-BEZOEK

Kom je overdag of ’s avonds naar Trix om te repeteren, deel te nemen aan een workshop of iets te drinken in ons café of in onze tuin? Dat kan ook nog steeds uiteraard en daarvoor heb je geen COVID Safe Ticket (CST) nodig. Tijdens verplaatsingen in Trix dien je dan nog wel een mondmasker op te zetten en de afstandsregels te respecteren. In het Trix Café volgen we – indien er geen concert plaatsvindt – de dan geldende protocollen voor de horeca.

VRAGEN?

Heb je nog extra vragen over je geplande bezoek aan Trix? Aarzel dan niet om ons te contacteren.