Left of the Dial - curated by Trix

Left of the Dial - curated by Trix

Op vrijdag 19 & zaterdag 20 oktober vindt er een gloednieuw internationaal showcase festival plaats in Rotterdam genaamd Left of the Dial, georganiseerd door het immer fantastische Rotown. Maar liefst 48 bands, verdeeld over 6 locaties zullen het weekend te bewonderen zijn. Het festival biedt een spannende dwarsdoorsnede van de beste (post)punk, garage en noiserock van dit moment.

En wij hosten er een eigen podium op 19 oktober met onze Belgische trots in het genre. 

BLEAK

Stonden afgelopen mei nog in ons café. Wisten eerder al een finaleplek van 'De Zes' te bemachtigen. Kunnen we best samenvatten door deze quote van Dansende Beren: "de perfecte soundtrack kunnen zijn voor een zatlap die al strompelend richting huis, nog eens een bezoekje brengt aan de meisjes van plezier om vervolgens zijn laatste beetje coke door z’n neus te jagen en ter plekke te sterven."

 

MONKEY JUICE

Veelbelovende noise, doommetal, stoner, shoegaze, math-rock... enfin. Veelbelovende gitaarmuziek, dus. Voor fans van Steak Number Eight, Deafheaven, Godflesh, Sleep.

 

 

SUNFLOWER


Stonden begin dit jaar op ons eigen showcasefestival 'We Are Open'. Wisten ons toen te verbazen met hun heerlijke post-punk met dreampop- en 80's-invloeden. Voor fans van DIIV, Joy Division, Slowdive, Idles.

 

 


_____

Een passe-partout kost maar €35. Wil je tijdens het festival in Rotterdam blijven slapen? We hebben een speciale combideal voor je! Voor maar €75 krijg je een passe-partout én een bed voor twee nachten op een heuse Left of the Dial-slaapzaal. 

LEES MEER