Ontdek de organisatoren van de toekomst via Doe Maar!

Ontdek de organisatoren van de toekomst via Doe Maar!

Zo'n half jaar geleden riepen we jonge organisatoren op om hun frisse ideeën te pitchen in het project Doe Maar. Onder de vleugels van Trix werkten enkele geselecteerden hun muzikaal idee uit. De eerste events hebben een datum! Maak kennis met Alaiz en Entree.

/ 30.04.22 ALAIZ — chop life. diasporic vibes
LIBOMS + SAIDOU + DJ BRADZO


Een ‘groove’ is een Zuid-Afrikaanse term die gebruikt wordt voor ‘feest’. Na een koude winter brengt Alaiz op 30 april die energie en vibe naar Trix met een internationale line-up.

Een avond gevuld met sets van Liboms, Saidou en DJ Bradzo die de heetste tunes van de diaspora draaien, gepaard met livemuziek, eten en shisha. MC Shakespeare zorgt ervoor dat de sfeer goed zit en dat mensen van hun stoel naar de dansvloer gaan. Kortom, een moment om samen te komen voor henjoyment & to chop life!

Meer info

/ 11.05.22 ENTREE — Vlaanderen en Wallonië ontmoeten elkaar
GAMEBOYZ II MEN + ADA ODA

Entree doorbreekt de muzikale grenzen tussen Vlaanderen en Wallonië door speelkansen te bieden aan artiesten uit heel België. Het zet volledig in op laagdrempelige concerten waarin Waalse en Vlaamse artiesten elkaar ontmoeten op dezelfde lineup, één keer in Vlaanderen en één keer in Wallonië.

Beter een goede buur dan een verre vriend, zo gaat het spreekwoord. Entree, gedragen door een bende enthousiaste studenten muziekmanagement aan de PXL-Music, staat dan ook te popelen om met jou ons rijke muzikale landschap beter te leren kennen. Interlandelijk, van noord naar zuid, van ’t zeetje tot aan de bronnen van de Semois.

Entree trapt hun doortocht vol enthousiasme af op woensdag 11 mei in Trix en op donderdag 12 mei in Zik-Zak (Ittre). Beiden met het geflipte Gameboyz II Men van Dijf Sanders en Micha Volders en het uptempo-rockproject Ada Oda van César Laloux (The Tellers, BRNS, Italian Boyfriend). Dans en spring de benen vanonder je lijf quoi!

Meer info

Intussen zitten er nóg 3 (!) Doe Maar-projecten in de pijplijn. Hou onze website of onze sociale media in de gaten voor het jongste nieuws.