Onze Artists in Residence zijn overal!

Onze Artists in Residence zijn overal!

Onze Artists in Residence zijn overal. Dit is het laatste nieuws vanuit onze kelder.

Abattoir Anvers krijgt eigen radioshow op Studio Brussel

Meer dan terecht hoor je dit najaar elke vrijdag Abattoir Anvers op Studio Brussel. Vanuit hun ex-halal slachthuis presenteren Glints, Faisal en Yong Yello - die geregeld in Trix samenhokken - de meest verse hiphop, de beste klassiekers en lokale specialiteiten.

Fortress komt met nieuwe single 'Need Your Love'.

Hoewel de deuren van onze club de voorbije maanden dichtbleven, lieten we Hanne Torfs met een gerust hart de backstage inpalmen. Ze werkte er heel wat nieuwe ideeën uit, en loste halverwege haar residentie ook een nieuwe single 'Need Your Love'.

Jaouad releaset nieuwe single 'Be Mine', en ook de videoclip is heerlijk!

Resident en De Ochtenddienst-host Jaouad trapt het najaar af in stijl met 'Be Mine', een gloednieuwe single die ze zelf omschrijven als hun 'babymaker aka crowd singalong love song'. Er boenk op.

Corrupted gaat verder als Youniss.

Toen hij eind vorig jaar in onze kelder dook, wilde Youniss Ahamad er in de eerste plaats werken aan een nieuwe liveshow voor We Are Open en aan nieuwe muziek. Maar een naamsverandering zagen ook wij niet aankomen. Het bevestigt hoe dan ook dat het exciting times zijn voor Youniss, die op Instagram teaset naar zijn nieuwe start én naar zijn debuutalbum!

Female Takeover nodigt David Jahmill, Morane en JWLDMS uit in het OLT Rivierenhof

Sinds begin deze zomer huisvest Female Takeover in Trix. Het collectief van jonge getalenteerde vrouwen die samen hun krachten bundelen nodigt hun vrienden David Jahmill, Morane en JWLDMS uit in het OLT Rivierenhof voor een nazomerfeestje. Die laatste twee ken je misschien nog van hun Café Matinee!