OPEN CALL: organiseer jouw event in Trix

OPEN CALL: organiseer jouw event in Trix

 

Raak idee voor een event, maar organisatorisch nood aan een paar duwtjes?
We zeggen DOE MAAR!
 
‘t Is te zeggen: onder de vleugels van Trix werk je als jonge, startende organisator je idee met muzikale insteek uit.
deadline: 23 januari 2022

Jij doet je ding. Wij stellen ons podium ter beschikking voor je en bieden je onderweg de nodige hulp rond onder meer budgetbeheer, productie en communicatie. Een groot feest, een ingetogen luisteravond of een heus gemaskerd bal? Te gek bestaat niet.

Trix is een plek waar we aan de wereld willen tonen wat er leeft, borrelt en bruist in de muziekcultuur. Zonder oogkleppen en met een focus op jong talent, een brede blik op de wereld en een neus voor de onderstroom.

Stuur je idee in en verras ons! In het voorjaar geven we vier projecten de ruimte om hun idee uit te werken.
 
OPEN CALL
Inschrijven kan tussen 15 december 2021 en 23 januari 2022 via het inschrijfformulier.

JURYMOMENT
Op zaterdag 29 januari ontvangt de jury een voorselectie voor een pitchmoment, en kiezen ze 4 ideeën die in het voorjaar van 2022 een traject op maat doorlopen en hun event organiseren in Trix.

HET TRAJECT
In aanloop naar hun event werken de geselecteerde jonge organisatoren nauw samen met team Trix in het uitwerken van onder meer een begroting, een muzikaal programma en een communicatieplan.

HET EVENT
In april en mei krijgt elke geselecteerde organisator een plek in Trix voor hun event, met het oog op een langdurige samenwerking en verdere ondersteuning waar mogelijk.