'SOUND TRACK': DE VOORRONDES!
 
do.27.jun.2019

'SOUND TRACK': DE VOORRONDES!

Een overrompeling was het. De voorbije weken schreven meer dan 1.000 artiesten zich invia deze vi.be-oproep – voor de eerste editie van ons podium- en kansenparcours Sound Track. De inschrijvingen zijn vandaag officieel afgesloten. Tijd om vooruit te blikken.

De komende weken buigt een professionele demojury met onder andere Colin H. van Eeckhout (Amenra), blackwave., Nathan Daems (Black Flower), Noonah Eze (Black Mamba), Fenne Kuppens (Whispering Sons), Ayco Duyster, Bavo Vanden Broeck (Dranouter Festival), Roman Hiele, Portland en Compact Disk Dummies zich over de inzendingen. Eind augustus maken we de geselecteerden bekend.

Maar liefst 136 bands, singer-songwriters, MC’s, soloacts en/of liveproducers zijn uitverkoren om zich live te tonen op 23 selectie-events in Vlaanderen en Brussel. Hou je agenda maar in de aanslag: de sound van Antwerpen valt te ontdekken vanop de eerste rij in:
JH Wollewei in Turnhout op vrijdag 20 september
CC De Mol in Lier op zaterdag 21 september
Kavka in Antwerpen op vrijdag 27 september
De Club in Mechelen op zaterdag 28 september

RSVP op de Facebook-evenementen en wees erbij op de allereerste editie van Sound Track.

Sound Track is een initiatief van Poppunt, Clubcircuit vzw, Ancienne Belgique, Formaat en De Brusselse Jeugdhuizen, Cactus Muziekcentrum, Het Depot, Muziekodroom, muziekclub N9, Trix, De Casino, Democrazy, De Zwerver, Het Entrepot, Nosta, Wilde Westen en 4AD. Met de steun van StuBru, De Standaard en Dansende Beren.

Foto's Trix