Steun onontgonnen talent en Moving Ground!

Steun onontgonnen talent en Moving Ground!

De afgelopen jaren bracht Moving Ground hun tieners al naar verschillende plaatsen om hun talenten sterker te ontwikkelen. Daarbij merkten ze ook op wat een aantal onderzoeken al bewezen:
- jongeren voelden zich beter in hun vel. En daar start veel mee...
- jongeren deden het beter op school


Zoals recent nog een aantal van hun tieners aangaven:
“Ik werd slimmer en heb een meer open blik op de wereld.”
“Ik leerde beter met mensen omgaan."

Maar bij een aantal van hun jongeren is het gebleven bij dromen door verschillende drempels. Ze schieten op dit moment soms nog wat tekort. Daarom stelt Moving Ground voor: “moving talent plan”.

Met deze actie geven ze tieners tussen 10 en 14 jaar in Antwerpen en Mechelen een serieuze boost in het waarmaken van hun talenten. Met jouw hulp bewijzen ze dat kunst met een doorgedreven sociale aanpak een verschil kan maken voor kinderen in kansarmoede. Gaan we samen bewijzen welke impact een jaar alle talentkansen krijgen heeft om daarmee tot een sterker beleid te komen? Alle beetjes helpen. Met slechts enkele euro's kunnen we al veel verschil maken voor een tiener, zodat ze bijvoorbeeld instrumenten kunnen huren, danskledij kunnen kopen, inschrijven bij de academie of in muziekstages en danslessen, coaching in talentontwikkeling en zo veel meer! 

Lees meer en draag bij als je kan!