TRIX IS WEER OPEN!

TRIX IS WEER OPEN!

EIN-DE-LIJK! Op woensdag 9 juni gooien we na iets meer dan zeven maanden van verplichte sluiting de deuren van Trix weer open. Iedereen is vanaf dan terug welkom om te komen repeteren, opnames te maken in de studio, workshops te volgen of om simpelweg iets te drinken in ons Trix Café of onze tuin. We hebben jullie zo gemist!

Uiteraard houden we bij de heropening van Trix rekening met alle op dat ogenblik geldende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en blijven we mee evolueren en aanpassen waar nodig. Een bezoek aan Trix kan dus altijd in veilige omstandigheden, dat is onze grootste prioriteit. En het feit dat een bezoek ook gewoon opnieuw gezellig, inspirerend en vooral leuk zal worden. We zijn nog niets van onze ambities of intenties verloren, wel integendeel!

Concreet heropent Trix vanaf woensdag 9 juni met volgende aangepaste openingsuren en aanbod:

/ ONTHAAL & CAFÉ
Het Trix Café dat ook dienst doet als onthaal is elke dag van de week (ma-zo) geopend van 9u30 tot 23 uur.

/ REPETITIERUIMTES
In Trix zijn er vijf repetitieruimtes die je van maandag tot en met zondag kan huren in onderstaande twee blokken:
- OVERDAG: 10u - 16u - €25,00
- AVOND: 17u - 22u30 - €30,00
Alle verdere info (o.a. COVID-maatregelen) en de knop om online te reserveren vind je hier.

/ WORKSHOPS & ZOMERKAMPEN
Tijdens de zomermaanden vinden onder de noemer Absolute Beginners in Trix elke woensdag een hele reeks workshops plaats voor iedereen tussen 15 en 30 jaar die in een veilige omgeving wil proeven van muziek. En in samenwerking met Rataplan, JES, Fameus en Bar Oost lanceren we zeer binnenkort ook 'Track East', een laagdrempelige workshopreeks voor jongeren (meer info binnenkort).

Met het Pop- en Rockkamp en Female Producer Camp staan er ook twee zomerkampen op het programma. Ideale momenten om gelijkgezinde creatieve zielen te ontmoeten dus!

/ STUDIO
Jouw muziek komen opnemen in de Trix Studio is na reservatie ook opnieuw mogelijk. Alle info hierover en de in de studio geldende COVID-maatregelen vind je hier.

Ook de concertwerking duwen we in juni op een ietwat alternatieve wijze terug in gang, met enkele rooftop concerten en een muzikale luistertour door Borgerhout. Als we ook al iets verder in de toekomst kijken, gaan we in juli en augustus opnieuw enkele samenwerkingen met en in het OLT/Rivierenhof aan, zien we een najaar vol Belgisch talent en een topjaar 2022 met nu al enkele internationale kleppers op de agenda.

Maar om nog even in herhaling te vallen... we gaan terug open! En dat is geen dag te vroeg. Want zoals Elton John het ooit mooi verwoordde: "Music has healing power". Muzikaal vaccinatiecentrum Trix is er he-le-maal klaar voor.

Hopelijk tot zeer snel!
Het euforische Trix team ❤️