Trix sluit opnieuw de deuren

Trix sluit opnieuw de deuren

Omwille van de huidige situatie omtrent COVID-19 in Antwerpen en de nieuwe verstrengde maatregelen van zowel de Nationale Veiligheidsraad als de Provinciale Crisiscel hebben we geen andere keuze dan de deuren van Trix opnieuw per direct en dat al minstens tot eind augustus te sluiten.

Door deze sluiting worden alle geplande repetities en studioboekingen in augustus geannuleerd en moeten we ook alle workshops, cursussen en zomerkampen verplaatsen of annuleren.

Had je in de komende weken een repetitieruimte of studiotijd gereserveerd of was je ingeschreven voor een workshop, cursus of zomerkamp, dan ontvang je spoedig van ons een mail met de verdere praktische afhandeling. Je hoeft hier momenteel zelf niets voor te ondernemen.

Helaas moeten we ook onze Take Care-programmatie in het OLT Rivierenhof tijdelijk stopzetten. Tot eind augustus wordt het festival geannuleerd. Ook daar worden alle ticketkopers persoonlijk gecontacteerd.

We hopen uit de grond van ons hart dat we in september opnieuw perspectief hebben op een heropening, want we moeten eerlijk zijn. Deze nieuwe sluiting doet pijn. Het deed net zo’n deugd om opnieuw mensen in Trix te verwelkomen, om creativiteit te stimuleren, om een aangepast cultureel- en jeugdprogramma aan te bieden. Gezien de huidige omstandigheden in Antwerpen hebben we uiteraard begrip voor de nieuwe maatregelen. We willen niets liever dan mee helpen de nieuwe uitbraak van het virus te bestrijden. Maar dit moeten we toch weer even verwerken.

Zorg in deze tijden van Corona goed voor jezelf en je naasten en hopelijk zien we je snel weer in Trix. Take care! ♥