Trix stuurt blackwave., Jaguar Jaguar en Jaouad naar Peepshow Palace Festival

Trix stuurt blackwave., Jaguar Jaguar en Jaouad naar Peepshow Palace Festival

Nederlanders die deze zomer hun vakantie in eigen land spenderen, kunnen langsgaan op het Peepshow Palace Festival van Theatergroep De Warme Winkel & Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond. Samen met heel wat Nederlandse culturele organisaties geeft Trix een Belgische twist aan de programmatie in de vorm van blackwave., Jaguar Jaguar en Jaouad.

Het Peepshow Palace is een gevolg van de wens van De Warme Winkel om artistiek te reageren op de wijzigingen door Covid-19 en de noodzaak om het werk anders te presenteren. Met het Peepshow Palace is een publiekssetting en podium gerealiseerd die een unieke ervaring biedt aan 94 mensen per voorstelling, waarin intimiteit en samenzijn coronaproof mogelijk is. De behoefte aan speelplekken van bevriende makers na het wegvallen van met name festivals en de mogelijkheid om investeringen te delen, leidde tot het Peepshow Palace Festival.

In juli en augustus worden 6 dagen per week drie voorstellingen per dag gepresenteerd aan een publiek van max 94 mensen per voorstelling.

De programmering wordt naast Trix mede mogelijk gemaakt door BOG., Motel Mozaïque, Stichting Doek, Julidans, theaterfestival de Parade, SEXYLAND, Grasnapolsky, Grachtenfestival en Cinetol.

Voor het volledige programma kan je terecht op peepshowpalace.nl.