Trix zoekt stagiair(e)s productie
 
di.20.aug.2019

Trix zoekt stagiair(e)s productie

Muziekcentrum Trix (Antwerpen) is met jaarlijks zo’n 200 shows en meer dan 110.000 bezoekers één van de grootste podia voor alternatieve popmuziek van het land. Naast een poppodium is Trix ook een werkplaats voor popmuziek met repetitie-infrastructuur, een opnamestudio en multimediaruimte. Trix werkt met een getalenteerd en gedreven team en we zoeken in oktober, november en december stagiair(e)s productie (m/v/x) die onze onvoorwaardelijke passie voor muziek delen.

Taken

- Je behandelt de pre- en postproductie van onze concerten
- Je ontwikkelt en begeleidt zelfstandig enkele evenementen
- Je begeleidt je productieverantwoordelijke tijdens concerten

Profiel

Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt zwak voor administratie en bent sociaal in zowel het Nederlands als het Engels. Je kan tegen stress en bent stipt. Je vindt het niet erg om 's avonds en/of in het weekend te werken. Je luistert graag naar muziek en hebt voeling met de pop- en rocksector. Je hebt eventueel kennis van techniek, maar dat is niet verplicht. Je hebt van oktober tot december tijd en véél goesting om in Trix te vertoeven. 
 

Wat krijg je in ruil?

Een stageplek in de leukste concertzaal van Antwerpen en omstreken. Collega's die snel maar zeker je vrienden worden. Gratis pintjes. Eerste-rij-plekjes op al onze concerten. Ervaring in de sector. 
 

Zin in?

Stuur je motivatiemail en CV naar info@trixonline.be 

Foto's Trix