Vacature: Hoofd planning en productie

Vacature: Hoofd planning en productie

Trix is met jaarlijks zo’n 200 concerten en 100.000 bezoekers één van de grootste podia voor alternatieve popmuziek van het land. Naast een poppodium is Trix ook een werkplaats voor popmuziek met repetitie-infrastructuur, een opnamestudio en multimediaruimte. Trix werkt met een getalenteerd en gedreven team en we zoeken een collega (v/m/x) die onze onvoorwaardelijke passie voor muziek deelt.

Hoofd planning en productie (contract onbepaalde duur, 32-40 uur per week)

TAKEN

●  Je bent eindverantwoordelijke voor het productieteam van Trix en het goede verloop van alle producties.

●  Je stuurt het productieteam aan en begeleidt hen bij het behalen van resultaten zodat producties in Trix altijd op een hoogkwalitatieve manier verlopen. Je vertrekt daarbij eerst vanuit de sterktes en expertise van de medewerkers. Waar nodig zorg je voor bijsturing, coaching en opleiding van je medewerkers. Je ontwikkelt een heldere manier van werken die geldt voor al je teamleden zodat informatie over producties inzichtelijk is voor alle betrokken partijen (medewerkers, artiesten en entourage). Je organiseert daartoe ook regelmatig overleg.

●  Je stroomlijnt de preproductie (advancing, planning, hotels, inplanning security en toiletploegen, ...) en de postproductie (auteursrechten, artist tax, settlements, ...) van alle producties in Trix en je draait in beperkte mate ook zelf producties.

●  Je zorgt voor een goede verdeling en planning van producties tussen de vaste productiemedewerkers, freelancers en vrijwilligers. Je houdt daarbij rekening met leertrajecten voor je medewerkers (vast en freelance) en hebt oog voor burn-outpreventie, overurenplanning en efficiëntie.

●  Je bent eindverantwoordelijke voor de productiekassa (kleine uitgaven en avondkassa) en het productiekassaboek en beheert dit op zo’n manier dat de kassa’s steeds kloppen en de werkwijze voldoende transparant is voor de boekhouding.

●  Je ontwikkelt kwalitatieve trajecten voor stagiairs/stagiaires opdat studenten in Trix het vak kunnen leren.

●  Je bouwt doorlopend een netwerk uit van freelancers, partners, andere zalen, tourmanagers en dergelijke in functie van de producties van Trix.

●  Je adviseert als lid van het inhoudelijk team de artistiek directeur over (het verbeteren van) de producties en het algemeen beleid van Trix.

●  Je representeert Trix als lid van het inhoudelijk team op overlegmomenten, interviews en gesprekken buitenshuis.

●  Je communiceert helder naar de rest van het Trixteam zodat de productionele werkwijzes en keuzes gekend en gedragen zijn.

GEZOCHT PROFIEL

● Je hebt minstens vijf jaar ervaring met het runnen van shows (productie) en met de voorbereiding en afhandeling ervan (pre- en postproductie).

●  Je hebt ervaring met planning en met leidinggeven. Je beschikt over de nodige people skills om een uitgebreide ploeg aan te sturen en te ondersteunen in vaak stresserende omstandigheden.

●  Je bent een nauwgezet administratief talent dat de chaos van shows kan vertalen naar duidelijke afspraken en administratieve informatie.

●  Je bent stressbestendig, oplossingsgericht, stipt en gestructureerd.

●  Je werkt vlot samen met je minstens even vlotte collega’s om een gezamenlijk resultaat te bereiken.

●  Je weet vriendelijk en kordaat te combineren in contacten met externen.

●  Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

●  Je bent gepassioneerd door alternatieve popmuziek en je bent vertrouwd met het profiel van Trix.

●  Je bent bereid tot avond- en weekendwerk.

●  Je woont in Antwerpen of de nabije omgeving.

WIJ BIEDEN

●  Een voltijdse functie (40 uur per week, indien gewenst kan dat ook 32 uur zijn) van onbepaalde duur bij Trix.

●  Een marktconforme verloning binnen barema (PC 329.01)

●  Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en sociaal abonnement.

●  Werk bij het fijnste poppodium van ‘t stad. What’s not to like?

INTERESSE?

Om te solliciteren stuur je voor ​23 november 2018​ een motivatiebrief en CV naar ken@trixonline.be met de vermelding ‘sollicitatie vacature hoofd planning en productie’. Uit de ingezonden sollicitaties maken we een selectie voor gesprekken in de week van 26 november 2018.