Vacature: projectmedewerker artistieke jeugdwerking

Vacature: projectmedewerker artistieke jeugdwerking

Vacature projectmedewerker werkplaats: artistieke jeugdwerking

MUZIEK MUZIEK MUZIEK MUZIEK MUZIEK

Trix is het muziekcentrum van Antwerpen. 

Muziek is onze taal waarmee we artiesten, jongeren, muziekliefhebbers, de inwoners van deze stad... verbinden. Wij zijn ook een bruisend netwerk van kunst- en jeugdspelers, artiesten, muzikanten en muziekliefhebbers. Het aanbod op onze podia, in onze werkplaats, op locatie in de stad is het resultaat van een gepassioneerd team en die boeiende samenwerkingen.

Team Trix is op zoek naar een door muziek gepassioneerde projectmedewerker voor de werkplaats met focus op artistieke jeugdwerking van Trix: 

  • Je maakt deel uit van het artistiek team van Trix. 
  • Als spin in het web leer je het kunsten- en jeugdveld kennen, zoek je actief samenwerking op, detecteer je hiaten, heb je oog voor de maatschappelijke uitdagingen en voel je je als een vis in het water in deze superdiverse stad.
  • Je gaat continu op zoek naar werkwijzen en methodieken om jonge / nieuwe makers en publieken te verbinden met onze werking en die makers te ondersteunen in hun ontwikkeling.   
  • Je volgt bestaande projecten zoals We Outside, Track East en Doe Maar mee op en start ook zelf nieuwe projecten op. 
  • Je bent creatief maar tegelijk ook praktisch ingesteld. Je steekt m.a.w. graag je handen uit de mouwen om projecten te realiseren en bent bereid om te werken in een flexibel uurrooster met avond- en weekendwerk.
  • Als teamplayer zoek je collega’s op voor feedback maar ondersteun je ook collega’s in de uitvoering van hun werk.
  • Je bouwt mee aan Trix als een inclusief toonaangevend huis van muziek. 
  • Je verbreedt onze blik op de wereld.
     

GOESTING :)

Relevante ervaring en kennis (minstens een humanioradiploma) zijn welkom maar een attitude die overeenkomt met die van Trix is zeker zo belangrijk. De goesting om in een netwerkorganisatie te werken is cruciaal.

Het uitgangspunt is dat ieders talent en expertise kansen krijgt in de werking van Trix omdat het de werking van Trix boven zichzelf doet uitstijgen. Ultiem wordt de macht gedeeld en dit zowel intern als met externe partners. Het is een continu onderzoek naar de ideale organisatiestructuur om als organisatie soepel te bewegen in een snel veranderende grootstedelijke en internationale realiteit.

WIJ BIEDEN OOK IETS 

Een ⅘ contract van onbepaalde duur. Een verloning binnen barema (PC 329.01). Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en sociaal abonnement of fietsvergoeding. Een kans om te leren (en een kans om ons iets te leren). 

INTERESSE? (NIET TWIJFELEN)

Mail een motivatiebrief of een filmpje of een visietekst en CV naar jobs@trixonline.be met de vermelding ‘sollicitatie vacature projectmedewerker werkplaats’ en dit vóór 8 februari. Uit de ingezonden sollicitaties maken we een selectie voor een meet & greet, een wandeling en een rondleiding.

Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn. Iedereen is welkom en we streven naar representatie van de grootstedelijke realiteit in onze werking en dat op alle niveaus. 

Trix wordt gesubsidieerd door de Stad Antwerpen (jeugd) en de Vlaamse Gemeenschap (kunsten).