Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Ben je compleet bezeten door muziek? Heb je regelmatig enkele uurtjes vrij en heb je zin om samen met een leuke bende te zorgen voor een goed verloop van de concerten?  Sluit je dan aan bij ons fantastisch team van gemotiveerde vrijwilligers.

Vooral tijdens de concerten komen onze vrijwilligers in actie, maar ze helpen ons ook bij de door-de-weekse activiteiten. In ruil voor al dat zweet kunnen ze gratis naar onze concerten komen, en organiseren we op tijd en stond een leuk feest.

Heb je interesse om mee de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan een mailtje naar info@trixonline.be. Dan maken we een afspraak om kennis te maken, leggen we de vrijwilligerswerking verder uit en bekijken we samen hoe jij in het team kan ingeschakeld worden.

Vrijwilligers kunnen een keuze maken uit de verschillende jobs die we aanbieden:

BARMEDEWERKER TIJDENS CONCERTEN

Tap je de perfecte pint met je ogen dicht, of wil je dat graag leren? Dan is de functie van barmedewerker iets voor jou. Je voorziet klanten van drank aan de toog en onderhoudt mee de bar.

BONNENMEDEWERKER

Bezoekers van Trix zijn nogal dorstig, en kopen dus veel drankbonnen bij de bonnenmedewerkers. Zij zijn goed in hoofdrekenen (veelvouden van €2,40 sommen ze zo op, en ze vergissen zich nooit in wisselgeld), zijn erg stipt en komen graag in contact met onze bezoekers. 

INKOMMEDEWERKER

Smile! Want inkommedewerkers zijn het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je verkoopt en scant tickets aan de kassa controleert de gastenlijst en beantwoordt allerlei vragen.

STAGEHANDS TIJDENS CONCERTEN

Je bent roadie en P.A. assistent. Je helpt de bands bij het laden en lossen van materiaal en helpt de geluidstechnieker met de soundcheck. Je zorgt er ook voor dat de change-overs tussen bands vlot verlopen.

PROMOTIETEAM

Geen concerten zonder publiek. Daarom verspreidt ons promoteam affiches en flyers op tal van plaatsen (concerten, jeugdhuizen, jongerencafés,...) in Antwerpen en in de rest van Vlaanderen en Brussel. 
 

KLUSJESMEDEWERKER

Handige Harry's (m/v) komen in een groot concertgebouw als Trix goed van pas om allerlei technische klusjes op te pakken.

KEUKENHULP

Kook je graag? Heb je altijd al eens willen koken voor rocksterren? En wil je dat af en toe komen doen in de Trix backstage-keuken? Dan ontvangt onze chef-kok jou met open armen!

 

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@trixonline.be