WANNEER HEB JE EEN COVID SAFE TICKET NODIG BIJ EEN BEZOEK AAN TRIX?

WANNEER HEB JE EEN COVID SAFE TICKET NODIG BIJ EEN BEZOEK AAN TRIX?

/ COVID SAFE TICKET

Sinds een tijdje zijn alle maatregelen (social distancing, zitplaatsen, mondmaskers, ...) weggevallen bij een bezoek aan een evenement in Trix (Café, Bar, Club of Zaal). Of je hiervoor al dan niet een Covid Safe Ticket nodig hebt, hangt af van de locatie:

Trix Café of Bar: ZONDER COVID SAFE TICKET

Voor alle evenementen die in het Trix Café en de Trix Bar plaatsvinden is er geen Covid Safe Ticket (CST) nodig, omdat de capaciteit van die locaties onder de 500 personen valt en alle maatregelen daar zonder meer wegvallen.

Trix Club of Zaal: MET COVID SAFE TICKET

Omwille van de hogere capaciteit van die zalen (+500) zal je daar wel een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit (elektronische identiteitskaart of rijbewijs) moeten kunnen voorleggen om toegang tot de zaal te verkrijgen. Dit geldt alvast voor alle evenementen tot en met 31 oktober, voor de maanden nadien is de kans tevens heel groot. Hou er dus rekening mee dat je ook dan nog een Covid Safe Ticket nodig zal moeten hebben.

Meer info over het Covid Safe Ticket, hoe het te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid of via deze CovidSafe-paginaWij voorzien zelf geen testen voor bezoekers. Wil je je op voorhand laten testen, dan vind je hier meer info over hoe en waar dat kan. 

/ EVENEMENTEN VANAF 1 NOVEMBER (+500, Trix Club & Zaal)

Daarvoor is voorlopig nog geen wettelijk kader (beslissing valt pas op 29 oktober). Hou er echter rekening mee dat je ook dan nog een Covid Safe Ticket nodig kan hebben. We communiceren hierover in een uitgebreide 'Plan Your Visit'-infomailing richting alle ticketkopers. Kocht je je tickets voor 23 augustus? Dan zullen deze gedurende een bepaalde periode eventueel ingeruild kunnen worden (voor een tegoedbon). Voor de tickets die erna gekocht werden, kan dit niet meer.

/ PLAN JE EEN TRIP NAAR TRIX VANUIT HET BUITENLAND?

Dan is het gelijkaardige INTERNATIONALE certificaat in de app of op papier met QR-code van je land van oorsprong ook geldig (met bewijs van volledige vaccinatie, een recente test of herstel). Dit geldt voor alle Europese landen en de landen die zich hebben aangesloten bij het EU-systeem voor digitale COVID-certificaten (o.a. de UK en Zwitserland). Vraag bij een test altijd expliciet naar een internationaal certificaat geldig voor een indoor event in België.

Enkele voorbeelden van internationale Corona apps waarin we dit internationale certificaat met QR-code kunnen checken:
- Nederland: CoronaCheck App
- DuitslandCovPass App
- FrankrijkTousAntiCovid App
- UKNHS COVID Pass App
- ...

Ook het Europese Coronacertificaat is geldig en daarvan kan de QR-code gescand worden aan het onthaal van Trix. Meer info over hoe je dit Europese Coronacertificaat kan bekomen vind je hier.

Kan je geen EU Digital Covid Certificaat bekomen? Dan moet je in de meeste gevallen in België getest worden om een certificaat te bekomen. 

/ REPETITIES, WORKSHOPS OF ANDER TRIX-BEZOEK

Kom je overdag of ’s avonds naar Trix om te repeteren, deel te nemen aan een workshop of iets te drinken in ons café of in onze tuin? Dat kan ook nog steeds uiteraard. Ook dan vallen alle maatregelen weg bij een bezoek en heb je geen Covid Safe Ticket (CST) nodig.

/ VRAGEN?

Heb je nog extra vragen over je geplande bezoek aan Trix? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

TOT SNEL IN TRIX!