#WAO22: Blijf plakken met het beste van de Belgische nacht

#WAO22: Blijf plakken met het beste van de Belgische nacht

Alsof de line-up van We Are Open nog niet gigantisch genoeg is, feesten we op vrijdag gewoon tot de late uurtjes door. Want ook in de nacht valt er heel wat Belgisch talent te showcasen.

00u00 ● 00u30: Promis3 (Live)

Intrigerende producties, betoverende visuals en een opvallende esthetiek. Kom binnen in de cyber-popwereld van Promis3. De creatieve tandem Andras en Brent daagt elkaar vanaf dag één uit om de grenzen van een herkenbaar, maar in-your-face visuele identiteit op te zoeken. Met invloeden als 00s trance, dubstep, europop en anime is het resultaat op z’n zachtst gezegd een onvergetelijke ervaring.

Na een welverdiend rondje media-aandacht van o.a. PAPER en METAL met hun recente single ‘Future Funeral’ en hun cover van de europopklassieker 'Blue' van Eiffel 65 zullen wij alvast even voor jou bepalen: dit wil je écht niet missen.

00u30 ● 01u10: Asa Moto (Live)

Wie de DEEWEE-studio’s van Soulwax als tweede thuis mag noemen, staat er goed voor. Asa Moto kwam het eerst voor de dag bij DEEWEE in 2016 en werd al snel een van de paradepaardjes uit de stal.

Ze trekken regelmatig op tour met de Dewaeles, hosten bijwijlen nog een heerlijk eclectische radioshow op Kiosk en vonden wonderwel tijd om de albums ‘Yol’ en ‘Âlem’ van Altïn Gun te (co-)producen. Met datzelfde oog voor precisie sleutelden ze ook hun liveshow in elkaar, waarbij je hun onmiskenbare body music op je afgevuurd krijgt.

01u10 ● 02u30: Bibi Seck

Wie de voorbije editie van Horst stond te feesten, werd om de oren geslagen met de naam Bibi Seck. Op dag twee speelde ze de concurrentie naar huis met een set zó positief, kleurrijk en euforisch dat onze dansbenen er nog steeds van bij de droogkuis liggen. De Antwerpse selector maakte al sinds enkele jaren faam in het Antwerpse, maar het kwartje lijkt nu overal te vallen. En terecht!

02u30 ● 03u50: Blck Mamba

Blck Mamba geeft haar eigen draai aan clubmuziek met eigenzinnige edits, bizarre blends en monsterzware ritmes. Ze houdt de vinger aan de pols in het Brusselse clubcircuit, en licht daarbij lokale producers, artiesten en labels uit in haar sets. Met als kers op de taart haar eigen feestconcept Mo Mamba.

Onlangs gaf de Belgisch-Nigeriaanse artieste haar eigen draai aan het genre met twee donkere, no-nonsense clubknallers met scenefavorieten Rouge en Magugu.

03u50 ● 05u00: M I M I

Eén van die vele talenten uit de bruisende Brusselse scene, met dj-sets van Lausanne tot Parijs, radio van Kiosk tot NTS London en nog een pittige Boiler Room er bovenop. Een geoliede TGV met de nodige breaks, maar zonder haltes.