#WAO22: De tips van Ayco Duyster

#WAO22: De tips van Ayco Duyster

Ayco Duyster is behoeder van Duyster en presenteert op Radio 1. Ze tipt met plezier enkele beloftes van morgen uit onze We Are Open lineup!

1. Bluai

"90s klinkende lofi liedjes, daar heb ik een zwak voor. Blij dat die sound nu ook bij de nieuwe generatie terecht is gekomen. Ideale zondagochtendmuziek die er ook op vrijdagavond vlot zal ingaan."

2. Camille Camille

"Camille brengt weemoed en hoop samen in haar melancholische rustgevende folk met knipogen naar de jaren 60 en 70. Het ideale recept om een plekje vooraan te veroveren in ons ‘duyster’ hart. Zij doet live harten smelten."

3. Doodseskader

"Een duo dat als een bulldozer over je heen raast. Heavy, bij momenten zelfs angstaanjagend maar wel melodieus. Sinds de memorabele show op Rock Herk hebben ze een reputatie die ze alleen zelf nog kapot kunnen spelen."

4. The Haunted Youth

"Heeft geen introductie meer nodig denk ik. Joachim Liebens is een muzikant met het hart op de tong en heerlijke dromerige melodieën in zijn songs. Dit wordt een set met ‘hitjes’. Let’s go Teen Rebels!"

5. L. Jacobs

"En tenslotte nog een tip in heel andere sferen. L. Jacobs brengt psychedelische synthexperimenten, soms sexy, soms spooky, maar altijd spannend en intrigerend. Eentje om je even weg van de wereld te wanen."