Jaarverslag 2020

Wat een intens jaar.

2020 was een oefening in bewegen in alle richtingen tegelijkertijd, in zoeken naar nieuwe invalshoeken, tot adem komen en vaak ook naar adem happen. Desondanks heeft Trix er het voorbije jaar altijd voor gekozen alles in het werk te stellen om muzikanten (nieuw, jong, ervaren, onervaren en gevestigd talent) te ondersteunen, kansen te geven én iedereen die van muziek houdt een aanbod te presenteren.

Soms tegen beter weten in, maar we kunnen niet anders. Het is wat we doen. Muziek is en blijft dé kunstvorm bij uitstek om mensen te verbinden. Ook in tijden van Corona.

De solidariteit tussen de huizen (kunst als jeugd) en de vele samenwerkingen die daaruit groeiden, brachten Trix als netwerkhuis op een hoger niveau. Als er iets is dat we van 2020 graag meenemen naar de volgende jaren, dan zijn het wel die intense samenwerkingen.

Een jaarverslag is een vereenvoudiging van de realiteit. Vele betekenisvolle verhalen van het voorbije jaar krijgen hier helaas geen plek. Dat is jammer, want de dankbaarheid van muzikanten, jongeren, muziekliefhebbers, vrijwilligers, leden van de vzw, bestuurders en partners was groot en hield het enthousiasme van team Trix gaande. Zonder die aanmoedigingen was het niet gelukt.

Veel dank daarvoor en take care!

-

Hieronder kan je ons volledige jaarverslag en activiteitenlijst downloaden.

Downloads