Vrijwilligerswerking

Ben je compleet bezeten door muziek? Heb je regelmatig enkele uurtjes vrij en zin om samen met een leuke bende te zorgen voor een goed verloop van de concerten? Sluit je dan aan bij ons fantastisch team van gemotiveerde vrijwilligers.

Vooral tijdens de concerten komen onze vrijwilligers in actie, maar ze helpen ook bij de doordeweekse activiteiten. In ruil voor al dat zweet kunnen ze gratis naar onze concerten, en organiseren we op tijd en stond een leuk feest.

Heb je interesse om mee de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan in via dit formulier. We contacteren je vervolgens snel voor een gesprek.

Vrijwilligers kunnen een keuze maken uit de verschillende functies:

/ BARMEDEWERKER TIJDENS CONCERTEN

Tap je de perfecte pint met je ogen dicht, of wil je dat graag leren? Dan is de functie van barmedewerker iets voor jou. Je voorziet klanten van drank aan de toog en onderhoudt mee de bar.

/ INKOMMEDEWERKER

Je bent dé persoon die ons publiek als eerste ziet. Je scant hun ticket(s), heet ze welkom en wijst hen de weg! 

/ BONNENMEDEWERKER

Bezoekers van Trix zijn nogal dorstig, en kopen dus veel drankbonnen bij de bonnenmedewerkers. Zij zijn goed in hoofdrekenen, zijn erg stipt en komen graag in contact met onze bezoekers. 

/ STAGEHANDS TIJDENS CONCERTEN

Je bent roadie en P.A. assistent. Je helpt de bands bij het laden en lossen van materiaal en helpt de geluidstechnieker met de soundcheck. Je zorgt er ook voor dat de change-overs tussen bands vlot verlopen.

/ PROMOTIETEAM

Geen concerten zonder publiek. Daarom verspreidt ons promoteam affiches en flyers op tal van plaatsen (concerten, jeugdhuizen, jongerencafés,...) in Antwerpen en in de rest van Vlaanderen en Brussel. 

/ OPBOUW-, AFBRAAK- EN ALLROUNDMEDEWERKER

Wie handig is kan in een groot concertgebouw als Trix zeker de handjes uit de mouwen steken bij allerlei technische klusjes!

/ KEUKENHULP

Kook je graag? Heb je altijd al eens willen koken voor de grootste sterren (in wording)? En wil je dat af en toe komen doen in de Trix backstagekeuken? Dan ontvangt onze chef-kok jou met open armen!

Interesse? SCHRIJF JE IN