Met de auto

Trix is gelegen aan de Noordersingel 28-30, 2140 Borgerhout. Op het kaartje hierboven kan u de precieze locatie bekijken.

Parkeren

Parking Noordersingel
Deze parking bereik je het vlotst door op de ring te kiezen voor afrit 3 'Borgerhout'.  Wanneer je vervolgens op de Noordersingel rijdt in noordelijke richting, ligt de parking rechts in de bocht wanneer je Trix net voorbij bent. Inrit aan de pijlen 'Lachapelle', 'GSH' en 'LuxAuto'.

Park And Ride
P+R Wommelgem: Daar neemt u tram 8 tot premetrostation 'Zegel'. Vervolgens wandelt u tot op de Noordersingel. 

LAGE-EMISSIEZONE

Trix ligt binnen de lage-emissiezone (LEZ) die vanaf 1 februari 2017 in Antwerpen van kracht is om de luchtkwaliteit te bevorderen. Alleen voertuigen met de vereiste euronorm mogen dan de stad nog inDe meest vervuilende voertuigen mogen niet meer binnen. Het gaat vooral om oudere diesels en heel oude benzinewagens. In sommige gevallen mogen voertuigen alleen de LEZ in mits betaling of moeten zij eerst geregistreerd worden (onder meer voor voertuigen met een buitenlandse nummerplaat - behalve Nederlandse- en voertuigen van personen met een handicap). Wie de LEZ inrijdt, wordt automatisch gecontroleerd. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, krijgen een boete.

Waar ligt de lage-emissiezone precies?
Bekijk de toelatingsvoorwaarden vanaf 1 februari 2017.
Controleer of uw voertuig toegelaten is in de lage-emissiezone.
Registreer uw voertuig (gratis).

ALTERNATIEVEN: 

- Maak zo veel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer en park and rides
- Voldoet je wagen niet aan de toelatingsvoorwaarden en heb je geen alternatief? Dan kan je een dagpas aankopen.
- Bereken de beste manier om naar Trix te komen via Slim naar Antwerpen.