(Don't) Mind The Future
met Bart Rogé, Koolcast, Mehdi Maréchal, Elisabeth Severino Fernandes, Rachida Lamrabet, Dieter Sermeus, Jaouad Alloul / Naar een inclusieve livesector

(Don't) Mind The Future

Hoe kunnen we weg van de afvinkcultuur, en hoe pakken we het duurzamer aan?

 

11.02 12:30 - 13:30
Naar een inclusievere livesector

Inclusiviteit is het nieuwe normaal, maar we schieten als live sector tekort. En daar moeten we dringend iets aan doen. Hoe kunnen we weg van de afvinkcultuur, en hoe pakken we het in plaats daarvan duurzamer aan? We nodigen experten en ervaringsdeskundigen uit om samen in debat te gaan en mee de basis te leggen voor een ‘road map’ die een eerste houvast kan geven op weg naar een inclusieve live sector. VI.BE, Het Depot, Trix en OLT engageren zich om hiermee actief aan de slag te gaan en nodigen iedereen uit de live sector uit om zich aan te sluiten. 

Gasten

Keynote: Bart Rogé (Directeur Demos)
Bart Rogé, directeur bij Demos in Brussel, gaat in op de vraag hoe professionals hun engagement voor een inclusieve livesector concreet kunnen maken. 

Nieuwe stemmen: Voorbeschouwing door Koolcast met extra gast DJ Masai (bankier, DJ en entrepeneur)

Koolcast is een talkshow uit Vlaanderen die een frisse kijk levert op de leefwereld van jongeren. Hosts Alex, Jay en Wassim nodigen verschillende gasten uit aan tafel en praten ongefilterd over alles. Voor de Week van de Belgische muziek schijnen ze samen met DJ Masai (bankier, DJ en entrepeneur) een licht op inclusiviteit in de livesector. Wat betekent inclusiviteit voor hen en wat kan er beter?

Beluister de Koolcast vanaf woensdag 3 februari om 19u op hun YouTube-kanaal.

Panelleden
Mehdi Maréchal (Coördinator Darna)
Elisabeth Severino Fernandes (Oprichter Mama’s Open Mic)
Rachida Lamrabet (sCan & Do Sociaal Fonds Podiumkunsten)
Dieter Sermeus (Algemeen Coördinator TRIX)

Moderator: Jaouad Alloul