[+]THE VINTAGE CARAVAN + BLACK MIRRORS[+] [-] + BOSKAT[-]

THE VINTAGE CARAVAN + BLACK MIRRORS + BOSKAT

Twee psychedelische voltreffers die beide classic 60s en 70s infused rock brengen.

TIJDSCHEMA
- 19u00: deuren open
- 19u30: Boskat
- 20u20: Black Mirrors
- 21u30: The Vintage Caravan
Het verwachte einduur van dit concert: 22u40
(dit uurschema is onder voorbehoud van last minute-wijzigingen)

Voor dit concert worden een beperkt aantal cultuurcheques van Gate15 (voor Antwerpse studenten) aanvaard. Je dient hiervoor minstens twee werkdagen voor de dag van het concert een aanvraag tot reservatie door te sturen via mail. Na de ontwaarding van je cheque ontvang je van ons het Trix-concertticket.

Voor fans van

Graveyard, Kadavar, Blues Pills, Truckfighters, Stoned Jesus, Clutch

The Vintage Caravan is

Dit IJslandse trio heeft zich de afgelopen 15 jaar geleidelijk ontwikkeld tot een niet te stoppen rock and roll machine. De concerten van The Vintage Caravan zijn explosief en laten mensen zonder schoenen achter en met hun gedachten gestrand in parallelle dimensies. Verwacht een grootse viering van klassieke rock and roll die zowel uit het verleden als uit de toekomst put om je een ervaring van kosmische omvang te bezorgen.

Lees meer

Black Mirrors

Geen vreemden voor dit feest: het Belgische Black Mirrors keert terug naar Desertfest om hun betoverende mix van garage en blues over jullie uit te strooien. Met de magnetische frontvrouw voorop, lijken de shows van Black Mirrors op een storm van sonische tovenarij, begeleid door indrukwekkende zang en hartverscheurende riffs. Je kunt je niet verstoppen, het is tijd om de verleiding van de duisternis te omarmen...

Lees meer

Boskat

Het duo BOSKAT is een luid en energiek rockduo, ergens tussen poppunk en grunge. De soms donkere thema's in de teksten van zanger en gitarist Vincent gecombineerd met intens zware maar ook speelse RATM-geïnspireerde riffs doorsnijden elke roes of dagdroom waarin je je bevindt. Soms over-the-top, maar altijd in-your-face: als je na deze show niet aan het crowdsurfen bent, ben je in ieder geval weer op de been. 3,2,1 - BOSKAT!

Lees meer