STEP INTO MY OFFICE: BOOKERS
Kelder

STEP INTO MY OFFICE: BOOKERS

Ervaren bookers Werner Dewachter (Busker), Natalia Zabkar (Live Nation) en Franky Roels (Stage-Mania / Toutpartout) doen het reilen en zeilen achter de schermen van een boekingskantoor uit de doeken!

Bookers. Wie zijn ze, wat doen ze en vooral hoe krijg je ze te pakken om jouw project onder hun krachtige vleugels te krijgen. We nodigen drie ervaren bookers uit om het reilen en zeilen achter de schermen van zo’n boekingskantoor uit de doeken te doen. Slaag je er maar niet in om de juiste contacten te leggen met een kantoor? Krijg je plots veel speelkansen maar weet je niet hoe je dit moet bolwerken? Ben je op zoek naar de perfect match voor je band? Dan is deze sessie iets voor jou! 

Werner Dewachter van Busker, Natalia Zabkar van Live Nation en Franky Roels van Stage-Mania/Toutpartout zullen al hun tips, tricks, do’s en dont’s op een hoogst sympathieke wijze met jullie delen! Deze Step Into My Office wordt gezwind aan mekaar gemodereerd door niemand minder dan Marcus Deblaere, onze eigenste programmator. Bestel nu je gratis ticket via onze website!


PRAKTISCH

Wanneer?
Op 11 december om 20u in het Trix Café

Voor wie?
Iedereen

Gasten?
Werner Dewachter, Natalia Zabkar & Franky Roels 

Prijs?
Gratis, maar je moet wél even reserveren!