Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte in Antwerpen voor uw evenement, vergadering, filmopname of PA-repetitie? Dan moet u zeker de zaal van Trix eens overwegen.  

Met een capaciteit van 1100 personen (staand) en een podium van 18m breed is de Trix Zaal (het voormalige Hof Ter Lo) ideaal voor de grotere concerten, party’s en bedrijfsevenementen. Het brede podium en de niveauverschillen garanderen op elke plaats in de zaal uitstekende zichtlijnen. Wij kunnen je vanuit onze ervaring advies geven over de organisatie van zulke activiteiten. Er is een basis-set van licht en geluid aanwezig.

Bij de huur van de Trix Zaal krijg je ook toegang tot de foyer met een goed uitgeruste toog. In de zaal is een podium van 12m breed, 10m diep en 1,12m hoog. Bij de huur van deze zaal zal een medewerker van Trix aanwezig zijn en wordt de zaal na afloop van het evenement gepoetst. Extra licht- en geluidmateriaal en ondersteunend personeel (bv. techniekers) kunnen op aanvraag worden voorzien. Hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt.

Met onze ruime evenementiële ervaring ondersteunen wij u graag op technisch, logistiek en organisatorisch vlak. 

Onze troeven

  • Uitgebreide horeca-infrastructuur;
  • Gemakkelijke bereikbaarheid in Antwerpen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer;
  • Kwalitatieve podiumuitrusting (licht en geluid);
  • Grote flexibiliteit in uren: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
  • De nodige dosis rock 'n roll.

Referenties

Verschillende bedrijven organiseerden al evenement(en) in Trix, waaronder: Converse, Engage BBDO, Red Bull, Stedelijk Onderwijs Antwerpen, Essent (personeelsevent), KBC (jobevent)Escape Events, Studio Brussel, Poppunt, FFWD Events, Eyeworks (filmopname), Caviar(videoclip), Alken-Maes (jobevent), HP, Roland (productpresentatie), Ikea (personeelsevent), SD Worx (personeelsevent), MTV (programma shoot), TMF (shoots, publieksevents), Rode Kruis(infodag), Stad Antwerpen,…

Contact

Omdat ieder event er anders uitziet, werken we voor al onze zaalverhuur telkens een voorstel op maat uit. Op die manier kunnen we samen voor een ideale werkplek zorgen  aan een juiste prijs.

Voor meer info, een afspraak of een offerte: zaalverhuur@trixonline.be

Downloads huishoudelijk-reglement.pdf (.pdf - 264Kb)