BEREIKBAARHEID / PARKEREN

Bekijk wat voor jou de vlotste manier is om naar Trix te komen via Slim naar Antwerpen.

/ TE VOET OF MET DE FIETS

Trix is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets, al dan niet in combinatie met een ander vervoermiddel. We beschikken over een grote fietsenstalling bij de ingang van het gebouw. Het dichtstbijzijnde Velo-station (op 450m van onze voordeur) vind je op dit plannetje

/ OPENBAAR VERVOER

In de meeste gevallen eindigen de concerten ten laatste om 22u30, zodat huiswaarts keren met het openbaar vervoer mogelijk is. In uitzonderlijke gevallen kan hier van afgeweken worden (festivals, nightlife, ...). In dit geval staat dit duidelijk vermeld op de detailpagina van het event/concert.

TREIN

Bezoek Trix met de trein! Koop met de unieke NMBS-code op je e-ticket een Bravo! Ticket en reis heen en terug naar Antwerpen-Centraal met 50% korting.

Hoe werkt het?
/ Surf vanaf 31 dagen voor je event naar nmbs.be/bravo!
/ Gebruik vervolgens de unieke NMBS-code die je terugvindt op je e-ticket
/ Kom zonder vervoerstress naar Trix

Zoek de meest geschikte trein naar station Antwerpen Centraal met de routeplanner van de nmbs. Neem vervolgens tram 10 vanaf Antwerpen Astrid Metro naar halte 'Hof Ter Lo' (richting Wijnegem). De reistijd bedraagt ongeveer 4 minuten met één tussenstop. Easy.

TRAM EN BUS

Neem tram 10 tot aan halte 'Hof Ter Lo'. Vanuit het stadscentrum is dit de eerste halte wanneer de tram bovengronds komt. Vanuit Wijnegem is het logischerwijs de laatste halte voor de tram ondergronds gaat.
Ontdek hier alle buslijnen die aan halte 'Hof ter Lo' stoppen.

/ TAXI

Wie vanuit het stadscentrum komt, kan eenvoudig met de taxi komen. De firma Antwerp-Tax kan je bereiken via 03 238 38 38 en antwerp-tax.be. Met de antwerp-tax mobile app kan je makkelijk een taxi vinden, bestellen en opvolgen. De app is gratis beschikbaar voor iPhone, Android en PC. 

/ AUTO

Trix is gelegen aan de Noordersingel 28-30, 2140 Borgerhout.

LAGE-EMISSIEZONE

Trix ligt net binnen de lage-emissiezone (LEZ) die vanaf 1 februari 2017 in Antwerpen van kracht is om de luchtkwaliteit te bevorderen. Alleen voertuigen met de vereiste euronorm mogen dan de stad nog in. De meest vervuilende voertuigen mogen niet meer binnen. In sommige gevallen mogen voertuigen alleen de LEZ in mits betaling of moeten zij eerst geregistreerd worden. Wie de LEZ inrijdt, wordt automatisch gecontroleerd. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, krijgen een boete. Alle info over de LEZ vind je hier.

CARPOOLEN

Ben je van plan om met de wagen naar Trix te komen? Denk dan zeker ook eens aan carpoolen. Het biedt niets dan voordelen: het is gezelliger, goedkoper, beter voor het milieu en je moet minder parkeerplaats zoeken. Doen!

/ PARKEREN

PARKEREN OP DE PARK AND RIDES (P+R)

Een volledig overzicht van park and rides en aansluitingen op het openbaar vervoer vindt u op de website van stad Antwerpen. Park and Ride Wijnegem heeft met tramlijn 10 een rechtstreekse verbinding met Trix!

PARKEREN IN DE BUURT

Noordersingel
Betalend parkeren op de Noordersingel is mogelijk. Het parkeertarief en de uurregeling kan je terugvinden op deze website (de Noordersingel ligt in de donkergroene zone). Parkeertijd betalen kan via app, sms of aan een parkeerautomaat.

Parking 'Huizekens' - Rivierenhof Parking West (gratis, capaciteit: 160)
(GPS: 51.219028, 4.453793)
In de buurt van het Cogelsplein te Deurne en op 10 minuutjes stappen van Trix.
Deze parking is 7 dagen op 7, 24 op 24 open en is volledig gratis.

Parking 'Antwerp Ring Center' (€6, capaciteit: 200)
Noordersingel 17-19, 2140 Borgerhout
(GPS: 51.222757, 4.448512)
Deze parking ligt op 4 minuutjes stappen van Trix. De slagbomen openen automatisch bij het inrijden van de parking. Bij het opnieuw naar buiten rijden, dien je de €6 gepast te betalen. Deze parking is 7 dagen op 7, 24 op 24 open.

Parking Spoor Oost (€6, capaciteit onbekend)
Noordersingel 40, 2140 Borgerhout
Deze parking is enkel beschikbaar indien er evenementen plaatsvinden in Sportpaleis en/of Lotto Arena.
Alle info en de beschikbaarheid van de parking vind je hier