Amenra ^be^
Toneelhuis / Akoestisch

Amenra

"Snijdt dwars door je ziel en laat er de wonderlijkste littekens achter" - akoestisch in de Bourla Schouwburg

/ Trix en Toneelhuis doen het samen: Amenra akoestisch in de Bourla!

Toneelhuis en Trix hadden niet veel snuffeltijd nodig om de schaduwwereld van Amenra nog eens naar Antwerpen te halen. De uiterst intrigerende Kortrijkse band brengt hun donkere songs vanavond akoestisch, in de prachtige en perfecte setting van de 19de eeuwse theaterzaal.

Trix trekt de stad in. Antwerpen herbergt een pak bijzondere locaties. Wij dagen muzikanten uit om het decor naar hun hand te zetten en muziekliefhebbers een unieke avond te bezorgen.

Foto: Stefaan Temmerman

Amenra be

Donker. Intens. Verwoestend en verslindend. Amenra maakt al meer dan twintig jaar gitzwarte post/doommetal en is een gevestigde waarde in de Belgische metalscene. Doordrenkt met spiritualiteit en de zoektocht naar licht in de duisternis. De liveshows van dit Kortrijkse collectief zijn indringend, meeslepend en zinderend, maar de band is méér dan enkel een band. Het is een broederschap dat zich verbindt onder de noemer Church of Ra

Op 25 juni verscheen het nieuwe album De Doorn: "'De doorn’ van Amenra snijdt dwars door je ziel en laat er de wonderlijkste littekens achter", aldus Humo. 

Vanavond speelt Amenra volledig stripped down en akoestisch in de prachtige 19e eeuwse theaterzaal Bourla.

Lees meer