Kriticos
LOST IN THE JAM / MET JAMSESSIE

Kriticos

Kriticos is een creatieve duizendpoot. Kom na zijn show samen met hem jammen en wie weet waar jullie samen zullen uitkomen?

TIMINGS
/ 19u30: deuren open
/ 20u00 - 20u30: Kriticos (try-out)
/ 20u30 - ...: Jam

Wat houdt dat concreet in? Een prikkelende live set van een veelbelovende artiest, gevolgd door een jamsessie waaraan iedereen mag deelnemen.

Helemaal nieuw maar mega veel goesting? Jaren ervaring en kei veel zin? Enthousiasteling op zoek naar inspiratie? In ieder geval geldt dezelfde boodschap: afkomen.

Wij voorzien drums, piano, bas- en gitaarversterker. Goesting in een ander geluid? Neem gerust je eigen muziekinstrument mee.

Komende 'Lost In The Jam'-sessies dit voorjaar:
08/03 — DIMA DIMA
12/04 — ADJA

Kriticos

Kriticos is een 26-jarige multidisciplinaire artiest. Vanaf de leeftijd van 20 jaar begon Kriticos zijn muziekcarrière, toerde door Kenia en Tanzania en bracht hits uit zoals Kideo, One Plus One en zijn debuut EP Bemba Chagga (2019), die een ode is aan de stammen van zijn ouders. 
 
Kriticos heeft sindsdien opgetreden op verschillende evenementen en festivals zoals Dour, Fire is Gold, Tigo Fiesta (Tanzania) en meer. Momenteel werkt hij aan zijn aankomende EP, terwijl hij ook andere niet-muziekgerelateerde projecten onderneemt. 
 
Kriticos' geluid varieert over verschillende genres zoals Afrofusion, Dancehall, R&B, Soul en meer van dat soort. Hij beschrijft zichzelf als een vocaal manusje-van-alles

Lees meer