Kriticos
LOST IN THE JAM / MET JAMSESSIE

Kriticos

Kriticos is een creatieve duizendpoot. Kom na zijn show samen met hem jammen en wie weet waar jullie samen zullen uitkomen?

TIMINGS
/ 19u30: deuren open
/ 20u00 - 20u30: Kriticos (try-out)
/ 20u30 - ...: Jam

Lost in the Jam is het moment waarop verkennende artiesten en muzikanten elkaar kruisen en ontmoeten. Eerst word je geprikkeld door een try-out, die daarna uitmondt in een jam waaraan iedereen kan deelnemen.

Ben je (opstartend) muzikant of artiest, of simpelweg iemand die graag geïnspireerd wordt? Dan is ‘Lost in the Jam’ echt iets voor jou! Niets moet en alles kan.

Komende 'Lost In The Jam'-sessies dit voorjaar:
08/03 — DIMA DIMA
12/04 — ADJA

Kriticos

Kriticos is een 26-jarige multidisciplinaire artiest. Vanaf de leeftijd van 20 jaar begon Kriticos zijn muziekcarrière, toerde door Kenia en Tanzania en bracht hits uit zoals Kideo, One Plus One en zijn debuut EP Bemba Chagga (2019), die een ode is aan de stammen van zijn ouders. 
 
Kriticos heeft sindsdien opgetreden op verschillende evenementen en festivals zoals Dour, Fire is Gold, Tigo Fiesta (Tanzania) en meer. Momenteel werkt hij aan zijn aankomende EP, terwijl hij ook andere niet-muziekgerelateerde projecten onderneemt. 
 
Kriticos' geluid varieert over verschillende genres zoals Afrofusion, Dancehall, R&B, Soul en meer van dat soort. Hij beschrijft zichzelf als een vocaal manusje-van-alles

Lees meer